OPTILAND - Optica medicala ONLINE

Lentile de contact si solutii ORIGINALE - avizat de Ministerul Sanatatii Publice

CONTRACTUL COMERCIAL LA DISTANTA

OTPILAND.RO

I.  COMERCIANT:
"OTPILAND.RO"

S.C. LENTILECONTACT RO EXPERT   SRL
Reg com: J40/7996/2008 ,
CUI: RO23836901
Capital social: 200 RON
Sediul social: str. General Nicolae Dona, nr. 15, Bucuresti, Sector.1,
Tel/Fax: +4021- 310 6336, Mobil: 078 845.49.47
office@optiland.ro, www.optiland.ro  
BANCA TRANSILVANIA   - Sucursala Unirii- Agentia Vitan     
IBN ROL: RO58 BTRL 0430 1202 J079 63xx


AVIZ DE FUNCTIONARE : NR.2449/2008 emis de MINISTERUL SANATATII PUBLICE

Denumit pe parcursul acestui contract Optiland.ro

II. CONSUMATOR

- conform comanda

Denumit pe parcursul acestui contract Consumator

III. OBIECTUL CONTRACTULUI - PRODUSE

- conform comanda

IV. LIVRARE PRODUSELOR

- conform comanda

V. OBLIGATIILE OPTILAND.RO

1.Sa comercializeze produse originale, de la producatori recunoscuti si pentru care poseda Certificate de conformitate a produselor cu standardele de calitate impuse de legislatia romaneasca.
2.Sa livreze produsele in ambalajele originale ale producatorului, sigilate si fara deteriorari.
3. Sa livreze produsele comandate de Consumator in cantitatile, la pretul si in timpul prevazut in confirmarea comenzii;
4.Sa returneze sumele platite de Consumator in situatia denuntarii unilaterale de catre acesta a contractului;
5.Sa  informeze Consumatorul in situatia intarzierii sau imposibilitatii asigurarii produselor comandate in totalitate sau partial.
6.In situatia in care Consumatorul denunta contractul in baza prevederilor art.V pct.3, renuntand la comanda sa, Optiland.ro se obliga sa nu mai livreze produsele .

VI. OBLIGATIILE CONSUMATORULUI

1.Responsabilitatea privind necesitatea si corectitudinea produselor comandate revine Consumatorului care este obligat sa aiba o prescriptie/reteta valabila (cu o vechime de maximum un an) emisa de un specialist (optometrist, oftalmolog sau optician).
2.Consumatorul cunoaste produsele comandate, modul de utilizare a acestora si a primit indicatiile de utlizare a produselor comandate de la un specialist (optometrist, oftalmolog sau optician).
3.Consumatorul recunoaste ca a luat la cunostinta de obligativitatile prevazute la art. VI, punctele 1 si 2  si  prin lansarea comenzii acesta semneaza contractul de comercializare a produselor la distanta.
4. Se obliga sa plateasca valoarea contractului (valoare produse si valoare livrare) la primirea produselor.

VII. DREPTUL DE DENUNTARE UNILATERALA A CONTRATULUI

1.Produsele livrate de Optiland.ro sunt in ambalajul original, sigilate.De asemenea, acestea sunt produse care prin natura lor, dupa desigilare, nu mai pot fi returnate.  
2. Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor , fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In aceasta situatie consumatorul este obligat sa nu desigileze produsele. 
3. Apeland la dreptul de denuntare unilaterala a contractului Consumatorul va trebui sa plateasca valoarea returnarii produselor.
4. Optiland.ro va rambursa sumele platite de consumator pentru livrarea produselor fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de care consumator.

VIII. DURATA CONTRACT

1 Prezentul contract intra in vigoare in momentul confirmarii de catre Optiland.ro a comenzii lansate de Consumator.
2. Confirmarea comenzii de catre Optiland.ro se va face telefonic sau prin e-mail pe adresa de corespondenta furnizata de catre Consumator.
 

IX. RASPUNDEREA
1. Optiland.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice paguba aparuta prin folosirea in orice fel a produselor cumparate . Optiland.ro nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele cumparate nu corespund scopului pentru care au fost cumparate.
2. Produsele livrate de Optilnd.ro sunt in ambalajul original, sigilate. De aceea, Optiland.ro nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau probleme in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse
 
X. PREVEDERI FINALE

1. Contractul are la baza prevederilor Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, aprobata si modificata prin Legea nr. 51 din 21.01.2003
2. Acest contract a fost intocmit in baza comenzii Consumatorului.