OPTILAND - Optica medicala ONLINE

Lentile de contact si solutii ORIGINALE - avizat de Ministerul Sanatatii Publice

DAILIES apreciaza frumusetea si recomanda naturaletea

DAILIES - marca no.1 de lentile de contact pentru o zi in Europa, sunt aliatul tau discret pentru o frumusete naturala.Agentul de hidratare incorporat - activat prin clipit, ofera confort la aplicare si pe parcursul intregii zile.
Lentilele de contact DAILIES  sunt solutia potrivita atunci cand vrei sa arati cat mai natural, iar prin machiaj sa pui in valoare anumite trasaturi ale fetei.
DAILIES sunt "micul tau secret". Pentru a te bucura din plin de ele si de tine, iata cateva recomandari:Spala-te bine pe maini inainte de a atinge lentilele de contact si evita sapunurile parfumate sau cu indicatie medicala; sterge-te cu un prosop care nu lasa scame.

Aplica lentilele Dailies INAINTE de a incepe sa te machiezi (te va ajuta sa vezi mai bine cand iti aranjezi machiajul . Le vei scoate tot INAINTE de demachiere.

Inchide ochii daca folosesti pudra fina, pentru a-ti proteja ochii.

Evita rimelul cu efect de alungire a genelor, deoarece contine fibre ce se pot desprinde iritandu-ti ochii.

Specialistii in eyecare recomanda sa foloseti cosmetice crema sau lichide. Particulele fine din compozitia celorlalte pot genera disconfort prin contactul cu ochii. Evita fardurile cu sclipici.

Nu folosi niciodata creion de contur sau eyeliner pe interiorul pleoapei.

Fixativul pentru par sau alte produse cu aerosoli, foloseste-le inainte de a aplica lentilele DAILIES.

Pastreza produsele cosmetice cu capacele bine inchise si inlocuieste-le la cel putin 3 luni pentru a evita acumularea de bacterii.

Aceste recomandari te pot ajuta sa iti pui in evidenta ochii, privirea fara griji.

Bucura-te din plin si in timpul liber cu DAILIES!