OPTILAND - Optica medicala ONLINE

Lentile de contact si solutii ORIGINALE - avizat de Ministerul Sanatatii Publice

Ochii tai pot fi cel mai spectaculos accesoriu!

Acum, ii poti pune in valoare cu cele mai noi si vibrante culori din familia FreshLook Colorblends: Sterling Gray, Brilliant Blue si Gemstone Green.

Iti place culoarea naturala a ochilor tai, dar stim ca te incita ideea unor culori sau efecte intre care sa poti alege varianta asortata tinutei, machiajului si ocaziei pentru o schimbare subtila sau radicala si infatisare atragatoare.

Compania CIBA Vision divizia pentru ingrijirea vederii din cadrul concernului Novartis, a creat familia de lentile de contact cosmetice FreshLook intr-o varietate de culori care iti permit sa iti schimbi look-ul, sa te exprimi asa cum vrei si iti propune:

Putina culoare, o mare schimbare cu lentilele FreshLook ColorBlends se combina cu orice culoare naturala a ochilor pentru a crea un look natural de efect.

Indrazneste! O schimbare radicala cu FreshLook Colors pentru ochi inchisi la culoare.

Accentueaza si redefineste culoarea naturala a ochilor tai cu FreshLook Dimensions pentru ochi deschisi la culoare.

Descopera provocarea culorilor FreshLook!

Lentilele de contact cosmetice FreshLook amplifica frumusetea ta naturala. Tehnologia sub patent CIBA Vision de realizare a culorii si conturului imbina culoarea naturala a ochilor cu a lentilei pentru efectul dorit. Lentilele cosmetice pot fi cu sau fara dioptrii.
Iti reamintim ca si lentilele fara dioptrii sunt dispozitive medicale si portul lor trebuie aprobat si supravegheat de un specialist.

Prin accentul pe inovatie, calitate si parteneriate puternice cu specialisti din domeniul ingrijirii vederii, compania CIBA Vision, este unul dintre liderii mondiali in cercetarea, dezvoltarea si producerea de lentile de contact si solutii de intretinere pentru lentile de contact.Susa: Optimed  (www.optimed.ro )