OPTILAND - Optica medicala ONLINE

Lentile de contact si solutii ORIGINALE - avizat de Ministerul Sanatatii Publice

V-ati saturat de ochelari de citit sau bifocali?

 
 
 
Apropiati cartea de ochi si cuvintele vor aparea in ceata. Indepartati cartea si veti vedea cuvintele clar. Este metoda prin care se poate verifica manifestarea prezbiopiei, cuvant derivat din limba greaca unde se traduce prin "ochi batran". Oboseala ochilor sau durerile de cap in timpul unor activitati cum ar fi: cusutul, crosetatul, pictatul sunt, de asemenea, simptome frecvente. Intrucat este asociata cu imbatranirea, prezbiopia este "intampinata" cu un oftat, pentru ca devine inevitabila purtarea de ochelari de citit, bifocali sau multifocali.

Pana de curand ochelarii erau unica optiune, dar lentilele de contact moi Focus® Progressives® produse de compania CIBA Vision asigura o vedere clara in conditii de confort persoanelor care prezinta prezbiopie, la orice distanta, eliminand distorsiunile tipice in cazul lentilelor aeriene.

In prezent, portofoliul CIBA Vision cuprinde lentile de contact de unica folosinta Focus® DAILIES® Progressives, lentile de contact cu inlocuire lunara din Silicon Hidrogel, AIR OPTIX™ Multifocal (in curand si in Romania) sau lentile de contact cu inlocuire lunara Focus® Monthly Progressives.
 
Ochii dvs. se inrosesc si se irita adesea?

Ochii Dvs. au nevoie de oxigen pentru a se mentine sanatosi, dar lentilele de contact moi traditionale creeaza o bariera in calea fluxului natural de oxigen la nivelul ochilor. Daca nu primesc suficient oxigen, este posibil sa resimtiti disconfort la sfarsitul zilei, iritare, uscare si inrosire a ochilor. Pe termen lung, lipsa oxigenului poate fi cauza unor complicatii.

Familia AIR OPTIX™ - lentile de contact pentru corectia miopiei, hipermetropiei, astigmatismului si prezbiopiei, care transmit pana la de 5 ori mai mult oxigen decat lentilele de contact moi traditionale (material de baza HEMA) – pentru ochi cu aspect clar, sanatos, indiferent cat de mult ati purta lentilele in fiecare zi.

AIR OPTIX™ NIGHT&DAY™ - lentile de contact revolutionare aprobate pentru purtare de pana la 30 de nopti si zile continuu. Permit ca pana la de 6 ori mai mult oxigen sa ajunga la ochii Dvs. comparativ cu lentilele de contact moi traditionale1. Sunt atat de confortabile, incat veti uita pur si simplu ca le purtati. In plus, veti avea vedere clara tot timpul – chiar si daca va treziti in timpul noptii. Cand le purtati continuu intreaga perioada de 30 de zile, nu mai este nevoie nici sa le curatati zilnic.
 
Este necesar sa va scoateti lentilele de contact mai repede decat va doriti?

AIR OPTIX™ AQUA™ - lentile de contact care respira, rezultat al combinatiei avansate de Oxigen si Hidratare. Sistemul unic Aqua Moisture asigura: lubrifierea pentru aplicare confortabilă, mentinerea confortului o zi intreaga (materialul patentat al lentilelor ajuta la mentinerea hidratarii, impiedicand uscarea lor) si pastrarea confortului zi de zi (suprafata ultra-fina cu grad superior de hidratare este conceputa special pentru a fi rezistenta la depuneri si pentru a asigura confort zi dupa zi). Pot fi purtate ocazional si peste noapte, pana la 6 nopti de port continuu conform indicatiilor specialistului.

AIR OPTIX™ NIGHT&DAY™ - lentile de contact revolutionare aprobate de catre Food and Drug Administration pentru purtare pana la 30 de nopti si zile continuu. Permit ca pana la de 6 ori mai mult oxigen sa ajunga la ochii Dvs. comparativ cu lentilele de contact moi traditionale1. Sunt atat de confortabile, incat veti uita pur si simplu ca le purtati. In plus, veti avea o vedere clara tot timpul – chiar si daca va treziti in timpul noptii. Cand le purtati continuu intreaga perioada de 30 de zile, nu mai este nevoie nici sa le curatati zilnic

Va doriti sa purtati o lentila de contact noua in fiecare zi?

Focus® DAILIES® lentile de contact moi de unica folosinta care va ofera solutia ideala pentru convenienta Dvs. si pentru confortul ochiului. Cu Focus® DAILIES® va inlocuiti lentilele de contact in fiecare zi, ceea ce elimina necesitatea curatarii lor. Reprezinta o optiune ideala pentru persoanele care sufera de alergii oculare, deoarece utilizarea o singura zi reduce posibilitatea acumularii de polen sau alte depuneri pe lentila

FreshLook® - pentru o schimbare subtila si o infatisare atragatoare, aveti 20 de culori si efecte intre care puteti alege, in fiecare zi, varianta asortata tinutei, machajului si ocaziei.
Va doriti sa schimbati, sa accentuati sau sa dati stralucire culorii ochilor Dvs.?

Indiferent daca aveti ochi inchisi sau deschisi la culoare, daca va bucurati de o vedere perfecta sau daca aveti nevoie de corectie a vederii puteti folosi:

FRESHLOOK COLORBLENDS® - lentile cu aspect natural realizate prin combinatia a 3 culori, cu efect de schimbare radicala sau subtila a culorii ochiului inchis sau deschis la culoare.

FRESHLOOK RADIANCE™ – lentile ce adauga mister si stralucire culorii naturale a ochilor, captand si reflectand lumina.

FRESHLOOK DIMENSIONS™ – lentile ce intensifica sau nuanteaza culoarea deschisa a ochilor oferind profunzime si dimensiune.

FRESHLOOK® COLORS – lentile ce schimba radical chiar si culoarea cea mai inchisa a ochilor.
Care sunt lentilele de contact pe care le puteti folosi si pe timpul noptii?

AIR OPTIX™ NIGHT&DAY™ - lentile de contact revolutionare aprobate de catre Food and Drug Administration pentru purtare pana la 30 de nopti si zile continuu. Permit ca pana la de 6 ori mai mult oxigen sa ajunga la ochii Dvs. comparativ cu lentilele de contact moi traditionale1. Sunt atat de confortabile, incat veti uita pur si simplu ca le purtati. In plus, veti avea o vedere clara tot timpul – chiar si daca va treziti in timpul noptii. Cand le purtati continuu intreaga perioada de 30 de zile, nu mai este nevoie nici sa le curatati zilnic.

AIR OPTIX™ AQUA™ lentile de contact care respira, rezultat al combinatiei avansate de Oxigen si Hidratare. Sistemul unic Aqua Moisture asigura: lubrifierea pentru aplicare confortabilă, mentinerea confortului o zi intreaga (materialul patentat al lentilelor ajuta la mentinerea hidratarii, impiedicand uscarea lor) si pastrarea confortului zi de zi (suprafata ultra-fina cu grad superior de hidratare este conceputa special pentru a fi rezistenta la depuneri si pentru a asigura confort zi dupa zi). Pot fi purtate ocazional si peste noapte, pana la 6 nopti de port continuu conform indicatiilor specialistului.
 
 
(Sursa: wwww.optimed.ro)