OPTILAND - Optica medicala ONLINE

Lentile de contact si solutii ORIGINALE - avizat de Ministerul Sanatatii Publice

Va ganditi la operatie cu laser?

 
 
 
 
 
Foarte multe persoane care sunt nevoite sa poarte ochelari de vedere se gandesc la operatia cu laser pentru corectia deficientelor de vedere. Nerabdatori sa renunte la ochelari, multi oameni se hazardeaza in a lua decizia de a se opera fara a considera alternativele posibile.

Acum sunt disponibile mai multe alternative decat oricand pentru a avea o vedere clara.

CIBA Vision – companie apartinand concernului Novartis, specializata in productia de lentile de contact si solutii de intretinere pentru lentile de contact, este unul dintre liderii mondiali in dezvoltarea de tehnologii de varf pentru realizarea lentilelor de contact moi. Cele mai avansate produse noi includ:

Familia AIR OPTIX™ - lentile de contact pentru corectia miopiei, hipermetropiei, astigmatismului si prezbiopiei, care transmit pana la de 5 ori mai mult oxigen decat lentilele de contact moi traditionale (material de baza HEMA) – pentru ochi cu aspect clar, sanatos, indiferent cat de mult ati purta lentilele in fiecare zi.


AIR OPTIX™ NIGHT&DAY™ - lentile de contact revolutionare aprobate pentru purtare de pana la 30 de nopti si zile continuu. Permit ca pana la de 6 ori mai mult oxigen sa ajunga la ochii Dvs. comparativ cu lentilele de contact moi traditionale1. Sunt atat de confortabile, incat veti uita pur si simplu ca le purtati. In plus, veti avea vedere clara tot timpul – chiar si daca va treziti in timpul noptii. Cand le purtati continuu intreaga perioada de 30 de zile, nu mai este nevoie nici sa le curatati zilnic.


AIR OPTIX™ Aqua™ - lentile de contact care respira, rezultat al combinatiei avansate de Oxigen si Hidratare. Sistemul unic Aqua Moisture asigura: lubrifierea pentru aplicare confortabilă, mentinerea confortului o zi intreaga (materialul patentat al lentilelor ajuta la mentinerea hidratarii, impiedicand uscarea lor) si pastrarea confortului zi de zi (suprafata ultra-fina cu grad superior de hidratare este conceputa special pentru a fi rezistenta la depuneri si pentru a asigura confort zi dupa zi).


Familia Focus® DAILIES® - lentile de contact moi cu inlocuire zilnica pentru corectia miopiei, hipermetropiei, astigmatismului si prezbiopiei. Combina acuitatea vizuala excelenta cu confortul si igiena, asigurate prin purtarea unei noi perechi de lentile de contact in fiecare zi.

Aceste alternative excelente si, mai mult de-atat, reversibile, la interventia chirurgicala sunt accesibile si practice. Veti fi incantati de sentimentul de libertate pe care n-ati crezut ca-l veti avea vreodata cu lentilele de contact. Intrebati specialistul care este cea mai buna optiune pentru corectarea deficientelor Dvs. de vedere si solicitati o proba cu lentile de contact.
 
(Sursa: wwww.optimed.ro)