OPTILAND - Optica medicala ONLINE

Lentile de contact si solutii ORIGINALE - avizat de Ministerul Sanatatii Publice

Lentile de Contact Medicale / Lentile de contact AIR OPTIX - Night & Day - AQUA


AIR OPTIX - Night & Day  - AQUA

Lentile de contact AIR OPTIX - Night & Day - AQUA

Contine: 3 lentile/cutie
Pret lentile contact: 161.00 lei
Disponibilitate: Stoc
Livrare: In maxim 5 zile lucratoare de la confirmarea comenzii
Regim de purtare/frecventa de inlocuire:
pana la 30 zile si nopti (o luna); port extins (zi si noapte)

Pachet economic

Cumpara 2 (doua) cutii de lentile de contact AIR OPTIX - Night & Day la pretul de 151,00 lei /cutie
Economisesti: 20,00 Lei

Lentile de contact - Brand: AIR OPTIX- CIBA Vision - AIR OPTIX - Night & Day - AQUA

  
"Lentilele de contact AIR OPTIX Night & Day  - AQUA - sunt atat de confortabile, incat veti uita pur si simplu ca le purtati. In plus, veti avea o vedere clara tot timpul – chiar si daca va treziti in timpul noptii. Cand le purtati continuu intreaga perioada de 30 de zile, nu mai este nevoie nici sa le curatati zilnic"
  Lentilele de contact AIR OPTIX - Night & Day  - AQUA- sunt lentile de contact sferice din silicon hidrogel ce pot fi purtate 24 de ore pe zi pana la 30 de zile si nopti consecutiv, avand dioptrii intre +6.00 si -10.00.
Lentilele de contact AIR OPTIX - Night & Day  - AQUA - sunt realizate dintr-un material revolutionar, diferit de cel al lentilelor traditionale si special conceput pentru purtare pe termen lung.
Aceste lentile de contact permit trecerea a pana la de 6 ori mai mult oxigen spre cornee, permitand ochilor sa respire pe durata purtarii.
Nu necesita introducerea si scoaterea zilnica. Nu necesita curatare, clatire, dezinfectare. Nu irita ochiul din cauza solutiilor de curatare a lentilelor de contact.  

Comanda lentile de contact - AIR OPTIX - Night & Day - AQUA

Ochi Raza curbura Diametru Dioptrii Cantitate UM
stang
(OD)
cutie
drept
(OS)
cutie

1. Pentru a efectua o comanda aveti nevoie de o prescriptie/reteta valabila emisa de un specialist;
2. Folosirea unei prescriptii mai vechi de un an de zile este DAUNATOARE sanatatii si sigurantei dumneavoastra;
3. Pentru lentile de contact cosmetice este necesar sa efectuati probe la un cabinet specializat cu lentile de test pentru a determina care este culoarea potrivita/dorita de dumneavoastra.Imaginile prezentate pe site sunt informative si nu creeaza obligatii contractuale.
4. La primirea comenzii este necesar sa prezentati prescriptia medicala persoanei care efectueaza livrarea.

Detalii/Informatii despre "Lentile de contact - AIR OPTIX- CIBA Vision - AIR OPTIX - Night & Day - AQUA"

Material:      76% Lotrafilcon A
Continutul de apa:      24%
Transmisibilitatea oxigenului dk/t:      140 (175Dk/t @ -3.00D)
Aditie note:     
Marcaje orientare:     


Informatii Lentile de Contact


Lentile de contact care redau vederea


Cercetatorii australieni de la Universitatea New South Wales din Sydney au creat în laborator lentile de contact care pot reda vederea persoanelor cu afectiuni ale corneei, arata publicatia britanica „Daily Mail“. Lentilele, îmbracate cu celule stem, au fost testate pâna în prezent pe trei pacienti cu vedere foarte slaba. Cercetatorii le-au prelevat acestora celule stem din ochi, pe care le-au multiplicat în laborator, direct pe lentilele de contact.


mai mult

100.000 de cutii de lentile de contact, retrase de pe piata europeana si asiatica


O filiala a grupului farmaceutic american Johnson and Johnson (J&J) a retras luni din vanzare 100.000 de cutii de lentile de contact fabricate in Irlanda si distribuite in Asia si Europa, relateaza AFP. Johnson and Johnson Vision Care, filiala a J&J, a retras mai multe loturi de lentile de unica folosinta, marca "1 Day Acuvue TruEye", distribuite in Japonia si mai multe tari din Asia si Europa, potrivit unui comunicat. Nu este afectata de aceasta decizie piata americana, unde lentilele din aceasta marca sunt fabricate cu o compozitie diferita.


mai mult

Ai grija de ochii tai!


Campanie Nationala lansata de Lentile Contact Romania LentileContact ROmania a lansat, la nivel national, campania “Ai grija de ochii tai! ” prin care ne-am propus sa va sprijinim, cu toate metodele ce ne stau la dispozitie, pe dumneavoastra si toti purtatorii de lentile de contact in demersul de a va pastra sanatatea oculara si de a va imbunatati obiceiurile de port si utilizare a lentilelor de contact si accesoriilor.


mai mult

Miopia - lentile de contact


Care sunt simptomele miopiei? Miopia - se caracterizeaza printr-un exces de refractie oculara din cauza caruia razele de lumina paralele venite de la infinit se intalnesc intr-un focar situat inaintea retinei. Miopul se caracterizeaza prin vedere foarte buna de aproape dar cu o vedere neclara la distanta. Ce determina miopia? Miopia se imparte in doua mari clase: 1.Benigna (“miopia scolarului”) - este descoperita in jurul varstei de 6 –7 ani, avand o evolutie lent progresiva pana in jurul varstei de 20 – 25 ani, cand devine stationara.


mai mult