OPTILAND - Optica medicala ONLINE

Lentile de contact si solutii ORIGINALE - avizat de Ministerul Sanatatii Publice

Lentile de Contact Medicale / Lentile de contact AIR OPTIX Plus HydraGlyde (cutie 6 lentile)


AIR OPTIX  Plus HydraGlyde (cutie 6 lentile)

Lentile de contact AIR OPTIX Plus HydraGlyde (cutie 6 lentile)

Contine: 6 lentile/cutie
Pret lentile contact: 172.00 lei
Disponibilitate: La comanda
Livrare: In maxim 0 zile lucratoare de la confirmarea comenzii
Regim de purtare/frecventa de inlocuire:
AIR OPTIX Plus HydraGlyde sunt recomandate pentru inlocuire lunara

Pachet economic

Cumpara 2 (doua) cutii de lentile de contact AIR OPTIX Plus HydraGlyde (cutie 6 lentile) la pretul de 165,00 lei /cutie
Economisesti: 14,00 Lei

Lentile de contact - Brand: AIR OPTIX- CIBA Vision - AIR OPTIX Plus HydraGlyde (cutie 6 lentile)

AIR OPTIX  Plus HydraGlyde  completeaza Familia AIR OPTIX , familia lentilelor de contact lunare din silicon hidrogel, cu transmisibilitate  ridicata la oxigen Este prima si singura lentila de contact cu Matricea de hidratare HydraGlyde  care s-a dovedit ca sustine umectarea  de lunga durata pe suprafata lentilei Combinand Tehnologia SmartShield  a lentilelor AIR OPTIX  cu Matricea de hidratare HydraGlyde  s-a obtinut o lentila de contact care ofera protectie  remarcabila impotriva depunerilor si o hidratare  de durata care sustine portul confortabil  din ziua 1 până în ziua 30.

Comanda lentile de contact - AIR OPTIX Plus HydraGlyde (cutie 6 lentile)

Ochi Raza curbura Diametru Dioptrii Cantitate UM
stang
(OD)
cutie cu 6 lentile
drept
(OS)
cutie cu 6 lentile

1. Pentru a efectua o comanda aveti nevoie de o prescriptie/reteta valabila emisa de un specialist;
2. Folosirea unei prescriptii mai vechi de un an de zile este DAUNATOARE sanatatii si sigurantei dumneavoastra;
3. Pentru lentile de contact cosmetice este necesar sa efectuati probe la un cabinet specializat cu lentile de test pentru a determina care este culoarea potrivita/dorita de dumneavoastra.Imaginile prezentate pe site sunt informative si nu creeaza obligatii contractuale.
4. La primirea comenzii este necesar sa prezentati prescriptia medicala persoanei care efectueaza livrarea.

Detalii/Informatii despre "Lentile de contact - AIR OPTIX- CIBA Vision - AIR OPTIX Plus HydraGlyde (cutie 6 lentile)"

Material:     
Continutul de apa:     
Transmisibilitatea oxigenului dk/t:     
Aditie note:     
Marcaje orientare:     


Informatii Lentile de Contact


Noul flacon revolutionar pentru solutiile multifunctionale de intretinere ReNu


Cu scopul de a imbunatati obiceiurile purtatorilor de lentile de contact si de a mentine sanatatea oculara Bausch & Lomb prezinta noul flacon revolutionar pentru solutiile multifunctionale de intretinere ReNu®. In timp ce lentilele de contact sunt considerate una dintre cele mai sigure alternative de corectie a vederii, 98% din purtatorii de lentile de contact din Europa isi pun sanatatea oculara in pericol prin nerespectarea instructiunilor de intretinere si de utilizare a lentilelor


mai mult

100.000 de cutii de lentile de contact, retrase de pe piata europeana si asiatica


O filiala a grupului farmaceutic american Johnson and Johnson (J&J) a retras luni din vanzare 100.000 de cutii de lentile de contact fabricate in Irlanda si distribuite in Asia si Europa, relateaza AFP. Johnson and Johnson Vision Care, filiala a J&J, a retras mai multe loturi de lentile de unica folosinta, marca "1 Day Acuvue TruEye", distribuite in Japonia si mai multe tari din Asia si Europa, potrivit unui comunicat. Nu este afectata de aceasta decizie piata americana, unde lentilele din aceasta marca sunt fabricate cu o compozitie diferita.


mai mult

V-ati saturat de ochelari de citit sau bifocali?


Apropiati cartea de ochi si cuvintele vor aparea in ceata. Indepartati cartea si veti vedea cuvintele clar. Este metoda prin care se poate verifica manifestarea prezbiopiei, cuvant derivat din limba greaca unde se traduce prin "ochi batran". Oboseala ochilor sau durerile de cap in timpul unor activitati cum ar fi: cusutul, crosetatul, pictatul sunt, de asemenea, simptome frecvente. Intrucat este asociata cu imbatranirea, prezbiopia este "intampinata" cu un oftat, pentru ca devine inevitabila purtarea de ochelari de citit, bifocali sau multifocali.


mai mult

Lentile de contact care redau vederea


Cercetatorii australieni de la Universitatea New South Wales din Sydney au creat în laborator lentile de contact care pot reda vederea persoanelor cu afectiuni ale corneei, arata publicatia britanica „Daily Mail“. Lentilele, îmbracate cu celule stem, au fost testate pâna în prezent pe trei pacienti cu vedere foarte slaba. Cercetatorii le-au prelevat acestora celule stem din ochi, pe care le-au multiplicat în laborator, direct pe lentilele de contact.


mai mult