OPTILAND - Optica medicala ONLINE

Lentile de contact si solutii ORIGINALE - avizat de Ministerul Sanatatii Publice

Accesorii/Solutii Lenile de contact / Lentile de contact ReNu MultiPlus Multi-Purpose 240 ml


ReNu MultiPlus  Multi-Purpose  240 ml

Lentile de contact ReNu MultiPlus Multi-Purpose 240 ml

Contine: 240 ml
Pret lentile contact: 41.00 lei
Disponibilitate: Stoc
Livrare: In maxim 4 zile lucratoare de la confirmarea comenzii
Regim de purtare/frecventa de inlocuire:

Lentile de contact - Brand: Bausch & Lomb - ReNu MultiPlus Multi-Purpose 240 ml

Solutia pentru intretinerea lentilelor de contact  ReNu este un brand de incredere si de renume mondial, cu o istorie plina de succes. Aceasta solutie este folosita pentru hidratarea, curatarea, clatirea, dezinfectarea si pastrarea lentilelor de contact moi. ReNu omoara microbii in doar 4 ore si ajuta stfel la mentinerea confortului lentilelor si pastrarea sanatatii ohilor tai.
Solutia pentru intretinerea lentilelor de contact  ReNu MultiPlus contine Hydranate, un ingredient special care indeparteaza depunerile de proteine. Poti astfel sa cureti, sa clatesti, sa dezinfectezi si sa indepartezi proteinele si sa pastrezi lentilele cu un singur tip de Solutia pentru intretinerea lentilelor de contact - ReNu .

Deoarece ochii tai sunt atat de importanti, nu fa experimente cu orice solutie pentru intretinerea lentilelor de contact. Diversele solutii pentru intretinerea lentilelor de contact pot sa nu fie compatibile intre ele si nu toate solutiile sunt sigure pentru lentilele tale. Intotdeauna respecta instructiunile corecte privind intretinerea si purtarea lentilelor de contact si mergi regulat la un specialist oftalmolog. Intreaba specialistul daca ai nelamuriri in ceea ce priveste intretinerea lentilelor tale de contact.

Comanda lentile de contact - ReNu MultiPlus Multi-Purpose 240 ml

Cantitate UM
flacon

1. Pentru a efectua o comanda aveti nevoie de o prescriptie/reteta valabila emisa de un specialist;
2. Folosirea unei prescriptii mai vechi de un an de zile este DAUNATOARE sanatatii si sigurantei dumneavoastra;
3. Pentru lentile de contact cosmetice este necesar sa efectuati probe la un cabinet specializat cu lentile de test pentru a determina care este culoarea potrivita/dorita de dumneavoastra.Imaginile prezentate pe site sunt informative si nu creeaza obligatii contractuale.
4. La primirea comenzii este necesar sa prezentati prescriptia medicala persoanei care efectueaza livrarea.

Detalii/Informatii despre "Lentile de contact - Bausch & Lomb - ReNu MultiPlus Multi-Purpose 240 ml "

Indicatii:      - Solutia pentru intretinerea lentilelor de contact ReNu MultiPlus indeparteaza proteinele in timpul curatarii si dezinfectarii zilnice - In conditiile utilizarii zilnice se elimina necesitatea curatarii cu produse enzimatice - Solutia pentru intretinerea lentilelor de contact ReNu MultiPlus nu contine Thiomersal sau acid sorbic - Solutia pentru intretinerea lentilelor de contact ReNu MultiPlus se va utiliza ca si solutie de curatare zilnica - Solutia pentru intretinerea lentilelor de contact ReNu MultiPlus se va utiliza pentru clatire dupa curatare - Se va utiliza ca agent de dezinfectare dupa curatare si clatire - Pentru pastrarea lentilelor moi in timpul si dupa dezinfectare - Solutia pentru intretinerea lentilelor de contact ReNu MultiPlus se poate utiliza pentru clatire inainte de aplicarea lentilelor pe ochi
Contraindicatii:      - Solutia pentru intretinerea lentilelor de contact ReNu MultiPlus se recomanda a fi utilizata numai pentru intretinerea lentilelor de contact moi (hidrofile) - Nu utilizati solutia pentru intretinerea lentilelor de contact ReNu MultiPlus daca pacientul este alergic la oricare dintre componente
Continut:      Solutia pentru intretinerea lentilelor de contact ReNu MultiPlus. Solutie sterila izotona: - Hidranat (hidroxialkilfosfonat) - Acid boric - EDTA - Poloxamina - Natriu borat - Clorura de sodiu - Dymed (poliaminopropil biguanida) 0.0001%
Mod de folosire:      Solutia pentru intretinerea lentilelor de contact ReNu MultiPlus Multi-Purpose curata, dezinfecteaza si indeparteaza depunerile de proteine, lipide si alte impuritati. Aceasta se foloseste astfel: - se clateste fiecare fata a lentilei timp de minim 5 secunde, apoi lentilele se lasa in solutie minim 4 ore.


Informatii Lentile de Contact


V-ati saturat de ochelari de citit sau bifocali?


Apropiati cartea de ochi si cuvintele vor aparea in ceata. Indepartati cartea si veti vedea cuvintele clar. Este metoda prin care se poate verifica manifestarea prezbiopiei, cuvant derivat din limba greaca unde se traduce prin "ochi batran". Oboseala ochilor sau durerile de cap in timpul unor activitati cum ar fi: cusutul, crosetatul, pictatul sunt, de asemenea, simptome frecvente. Intrucat este asociata cu imbatranirea, prezbiopia este "intampinata" cu un oftat, pentru ca devine inevitabila purtarea de ochelari de citit, bifocali sau multifocali.


mai mult

Astigmatismul - lentile de contact torice


Ce determina astigmatismul?? O cornee normala este rotunda si neteda ca o minge de fotbal. Afectata de astigmatism, corneea se alungeste sever devenind ca o minge de rugby. Astigmatismul se mosteneste si poate aparea in combinatie cu miopia sau hipermetropia. Care sunt simptomele astigmatismului: Pentru persoanele care sufera de astigmatism, toate obiectele - apropiate sau indepartate - apar distorsionate.


mai mult

DAILIES AquaComfort Plus - Secretul e .. in clipit!


Cele mai multe femei nu stau pe ganduri cand e vorba sa-si hidrateze pielea sau parul, mai ales vara. Dar ochii? Stilul de viata activ tipic zilelor noastre presupune si hidratarea corespunzatoare a ochilor. Dupa ore lungi petrecute in fata calculatorului sau in birou, in masina, precum si in alte locuri cu aer conditionat, poti resimti uscaciune si chiar o anumita iritare a ochilor, mai ales daca porti lentile de contact. Datorita unei noi tehnologii CIBA Vision, este acum disponibila o lentila de contact de unica folosinta ce beneficiaza de nivel crescut de hidratare, oferind purtatorilor confort remarcabil: DAILIES AquaComfort PlusTM.


mai mult

Lentilecontact.ro - Campania Nationala continua ...mai mult