OPTILAND - Optica medicala ONLINE

Lentile de contact si solutii ORIGINALE - avizat de Ministerul Sanatatii Publice

Accesorii/Solutii Lenile de contact / Lentile de contact ReNu MultiPlus Multi-Purpose 240 ml


ReNu MultiPlus  Multi-Purpose  240 ml

Lentile de contact ReNu MultiPlus Multi-Purpose 240 ml

Contine: 240 ml
Pret lentile contact: 41.00 lei
Disponibilitate: Stoc
Livrare: In maxim 4 zile lucratoare de la confirmarea comenzii
Regim de purtare/frecventa de inlocuire:

Lentile de contact - Brand: Bausch & Lomb - ReNu MultiPlus Multi-Purpose 240 ml

Solutia pentru intretinerea lentilelor de contact  ReNu este un brand de incredere si de renume mondial, cu o istorie plina de succes. Aceasta solutie este folosita pentru hidratarea, curatarea, clatirea, dezinfectarea si pastrarea lentilelor de contact moi. ReNu omoara microbii in doar 4 ore si ajuta stfel la mentinerea confortului lentilelor si pastrarea sanatatii ohilor tai.
Solutia pentru intretinerea lentilelor de contact  ReNu MultiPlus contine Hydranate, un ingredient special care indeparteaza depunerile de proteine. Poti astfel sa cureti, sa clatesti, sa dezinfectezi si sa indepartezi proteinele si sa pastrezi lentilele cu un singur tip de Solutia pentru intretinerea lentilelor de contact - ReNu .

Deoarece ochii tai sunt atat de importanti, nu fa experimente cu orice solutie pentru intretinerea lentilelor de contact. Diversele solutii pentru intretinerea lentilelor de contact pot sa nu fie compatibile intre ele si nu toate solutiile sunt sigure pentru lentilele tale. Intotdeauna respecta instructiunile corecte privind intretinerea si purtarea lentilelor de contact si mergi regulat la un specialist oftalmolog. Intreaba specialistul daca ai nelamuriri in ceea ce priveste intretinerea lentilelor tale de contact.

Comanda lentile de contact - ReNu MultiPlus Multi-Purpose 240 ml

Cantitate UM
flacon

1. Pentru a efectua o comanda aveti nevoie de o prescriptie/reteta valabila emisa de un specialist;
2. Folosirea unei prescriptii mai vechi de un an de zile este DAUNATOARE sanatatii si sigurantei dumneavoastra;
3. Pentru lentile de contact cosmetice este necesar sa efectuati probe la un cabinet specializat cu lentile de test pentru a determina care este culoarea potrivita/dorita de dumneavoastra.Imaginile prezentate pe site sunt informative si nu creeaza obligatii contractuale.
4. La primirea comenzii este necesar sa prezentati prescriptia medicala persoanei care efectueaza livrarea.

Detalii/Informatii despre "Lentile de contact - Bausch & Lomb - ReNu MultiPlus Multi-Purpose 240 ml "

Indicatii:      - Solutia pentru intretinerea lentilelor de contact ReNu MultiPlus indeparteaza proteinele in timpul curatarii si dezinfectarii zilnice - In conditiile utilizarii zilnice se elimina necesitatea curatarii cu produse enzimatice - Solutia pentru intretinerea lentilelor de contact ReNu MultiPlus nu contine Thiomersal sau acid sorbic - Solutia pentru intretinerea lentilelor de contact ReNu MultiPlus se va utiliza ca si solutie de curatare zilnica - Solutia pentru intretinerea lentilelor de contact ReNu MultiPlus se va utiliza pentru clatire dupa curatare - Se va utiliza ca agent de dezinfectare dupa curatare si clatire - Pentru pastrarea lentilelor moi in timpul si dupa dezinfectare - Solutia pentru intretinerea lentilelor de contact ReNu MultiPlus se poate utiliza pentru clatire inainte de aplicarea lentilelor pe ochi
Contraindicatii:      - Solutia pentru intretinerea lentilelor de contact ReNu MultiPlus se recomanda a fi utilizata numai pentru intretinerea lentilelor de contact moi (hidrofile) - Nu utilizati solutia pentru intretinerea lentilelor de contact ReNu MultiPlus daca pacientul este alergic la oricare dintre componente
Continut:      Solutia pentru intretinerea lentilelor de contact ReNu MultiPlus. Solutie sterila izotona: - Hidranat (hidroxialkilfosfonat) - Acid boric - EDTA - Poloxamina - Natriu borat - Clorura de sodiu - Dymed (poliaminopropil biguanida) 0.0001%
Mod de folosire:      Solutia pentru intretinerea lentilelor de contact ReNu MultiPlus Multi-Purpose curata, dezinfecteaza si indeparteaza depunerile de proteine, lipide si alte impuritati. Aceasta se foloseste astfel: - se clateste fiecare fata a lentilei timp de minim 5 secunde, apoi lentilele se lasa in solutie minim 4 ore.


Informatii Lentile de Contact


Lentilecontact.ro - Campania Nationala continua ...mai mult

Lentilele de contact - ce trebuie sa stiu???


In primul rand, consultati un medic! Daca doresti sa porti lentile de contact trebuie, mai intai, sa consulti un medic oftalmolog. Trebuie sa faci acest pas chiar daca nu porti ochelari si vrei doar sa iti schimbi culoarea ochilor. Motivul? Lentilele de contact sunt dispozitive medicale individuale si trebuie adaptate de un specialist. Desi, in zilele noastre, aproape oricine poate purta lentile de contact, exista anumite exceptii. Medicul va efectua un consult preliminar pentru a determina daca poti purta lentile de contact si-ti va prescrie lentilele de contact adaptate nevoilor tale.


mai mult

Astigmatismul - lentile de contact torice


Ce determina astigmatismul?? O cornee normala este rotunda si neteda ca o minge de fotbal. Afectata de astigmatism, corneea se alungeste sever devenind ca o minge de rugby. Astigmatismul se mosteneste si poate aparea in combinatie cu miopia sau hipermetropia. Care sunt simptomele astigmatismului: Pentru persoanele care sufera de astigmatism, toate obiectele - apropiate sau indepartate - apar distorsionate.


mai mult

100.000 de cutii de lentile de contact, retrase de pe piata europeana si asiatica


O filiala a grupului farmaceutic american Johnson and Johnson (J&J) a retras luni din vanzare 100.000 de cutii de lentile de contact fabricate in Irlanda si distribuite in Asia si Europa, relateaza AFP. Johnson and Johnson Vision Care, filiala a J&J, a retras mai multe loturi de lentile de unica folosinta, marca "1 Day Acuvue TruEye", distribuite in Japonia si mai multe tari din Asia si Europa, potrivit unui comunicat. Nu este afectata de aceasta decizie piata americana, unde lentilele din aceasta marca sunt fabricate cu o compozitie diferita.


mai mult