OPTILAND - Optica medicala ONLINE

Lentile de contact si solutii ORIGINALE - avizat de Ministerul Sanatatii Publice

Lentile de Contact Medicale / Lentile de contact Biofinity Toric - CooperVision


Biofinity Toric - CooperVision

Lentile de contact Biofinity Toric - CooperVision

Contine: 3 lentile/cutie
Pret lentile contact: 115.00 lei
Disponibilitate: La comanda
Livrare: In maxim 30 zile lucratoare de la confirmarea comenzii
Regim de purtare/frecventa de inlocuire:
port zilnic sau continuu inlocuire lunara

Pachet economic

Cumpara 2 (doua) cutii de lentile de contact Biofinity Toric - CooperVision la pretul de 106,00 lei /cutie
Economisesti: 18,00 Lei

Lentile de contact - Brand: Biofinity -Coopervision - Biofinity Toric - CooperVision

Lentila de contact Biofinity Toric este o lentila de contact premium torica lunara din Silicon Hidrogel cu performante extraordinare Biofinity este cea mai avansata lentila de contact din portofoliul CooperVision. Lentilele Biofinity se pot purta Zi si Noapte pana la 30 de zile. Lentilele de contact Biofinity  sunt facute din materialul de ultima generatie numit Aquaform care permite  trecerea unei cantitati mari de oxigen prin lentila, direct catre ochi. Datorita combinatiei perfecte intre apa si nivelul ridicat al oxigenului , Biofinity te face sa uiti ca porti lentile de contact. Biofinity Toric - Cel mai avansat material de fabricatie este acum disponibil si pentru cei cu astigmatism

Biofinity Toric este o lentila de contact torica lunara de inalta performanta, fabricata din silicon hidrogel care asigura nenumarate beneficii.
Tehnologia Aquaform Comfort Science creeaza un material de fabricatie care furnizeaza performanta crescuta a transmisibilitatii oxigenului, lucru care metine ochii mai albi si mai sanatosi. in acelasi timp, moleculele de apa retin apa in lentila transformand materialul intr-un material hidrofil, moale, rezistent la deshidratare si depuneri de proteine.
Experienta CooperVision in design-ul lentilelor de contact torice va asigura de adaptare perfecta si un excelent nivel de performanta. Nu este surprinzator ca lentila Biofinity Toric a devenit rapid prima alegere in preferintele purtatorilor. De fapt, studiile recente demonstreaza ca 8 din 10 pacienti cu astigmatism prefera Biofinity Toric in fata oricarei lentile din silicon hidrogel performante, demonstrand ca Biofinity Toric este o lentila unica!

Comanda lentile de contact - Biofinity Toric - CooperVision

Ochi Raza curbura Diametru Dioptrii Cilindru Ax Cantitate UM
stang
(OD)
cutie cu 3 lentile
drept
(OS)
cutie cu 3 lentile

1. Pentru a efectua o comanda aveti nevoie de o prescriptie/reteta valabila emisa de un specialist;
2. Folosirea unei prescriptii mai vechi de un an de zile este DAUNATOARE sanatatii si sigurantei dumneavoastra;
3. Pentru lentile de contact cosmetice este necesar sa efectuati probe la un cabinet specializat cu lentile de test pentru a determina care este culoarea potrivita/dorita de dumneavoastra.Imaginile prezentate pe site sunt informative si nu creeaza obligatii contractuale.
4. La primirea comenzii este necesar sa prezentati prescriptia medicala persoanei care efectueaza livrarea.

Detalii/Informatii despre "Lentile de contact - Biofinity -Coopervision - Biofinity Toric - CooperVision"

Material:      Comfilcon A - AQUAFORM
Continutul de apa:      48%
Transmisibilitatea oxigenului dk/t:      116
Aditie note:      Grosime la centru 0.11 mm Grosime la margine 0.07 mm Linie radiala la 270 grade Nuanta identificare - sofblue
Marcaje orientare:     


Informatii Lentile de Contact


Si concurenta ii recunoaste PLUSurilemai mult

Astigmatismul - lentile de contact torice


Ce determina astigmatismul?? O cornee normala este rotunda si neteda ca o minge de fotbal. Afectata de astigmatism, corneea se alungeste sever devenind ca o minge de rugby. Astigmatismul se mosteneste si poate aparea in combinatie cu miopia sau hipermetropia. Care sunt simptomele astigmatismului: Pentru persoanele care sufera de astigmatism, toate obiectele - apropiate sau indepartate - apar distorsionate.


mai mult

Hipermetropia - lentile de contact


Ce este hipermetropia? Este viciul de refractie in care razele luminoase paralele venite de la infinit se aduna intr-un focar situat in spatele retinei. Din aceasta cauza hipermetropul in stare de repaus ocular, nu vede bine nici la distanta, nici aproape . Pentru a-si corecta tulburarile de vedere el utilizeaza in permanenta acomadatia atat pentru vederea la distanta cat si pentru vederea de aproape. Care sunt simptomele hipermetropiei? La lucrul de aproape (care solicita cel mai mult ochiul) – citit, invatat, lucratul la calculator


mai mult

Lentile de contact care redau vederea


Cercetatorii australieni de la Universitatea New South Wales din Sydney au creat în laborator lentile de contact care pot reda vederea persoanelor cu afectiuni ale corneei, arata publicatia britanica „Daily Mail“. Lentilele, îmbracate cu celule stem, au fost testate pâna în prezent pe trei pacienti cu vedere foarte slaba. Cercetatorii le-au prelevat acestora celule stem din ochi, pe care le-au multiplicat în laborator, direct pe lentilele de contact.


mai mult