OPTILAND - Optica medicala ONLINE

Lentile de contact si solutii ORIGINALE - avizat de Ministerul Sanatatii Publice

Lentile de Contact Medicale / Lentile de contact Biomedics 55 Evolution


Biomedics 55 Evolution

Lentile de contact Biomedics 55 Evolution

Contine: 6 lentile/cutie
Pret lentile contact: 110.00 lei
Disponibilitate: Stoc
Livrare: In maxim 4 zile lucratoare de la confirmarea comenzii
Regim de purtare/frecventa de inlocuire:
purtare zilnica, inlocuire lunara

Pachet economic

Cumpara 2 (doua) cutii de lentile de contact Biomedics 55 Evolution la pretul de 99,00 lei /cutie
Economisesti: 22,00 Lei

Lentile de contact - Brand: Biomedics - Coopervision - Biomedics 55 Evolution

Numele Biomedics este sinonim cu senzaia de confort, iar noua lentila Biomedics 55 Evolution ofera mai multe avantaje purtatorilor.Lentilele de contact Biomedics 55 Evolution utilizeaza materialul Oculcon D, material care încorporeaza tehnologia marginii rotunjite si un design optimizat al suprafeei pentru confort si vedere îmbunataite.
Designul subiat si rotunjit al marginii, împreuna cu sistemul unic de eliminare al aberaiilor(ANS), creeza o lentila care ofera:
Confort ridicat Vedere excelenta graie neutralizarii aberaiilor sferice inerente lentilei de contact si ochiului Manevrare facila ca rezultat al design-ului lenticular avansat Inhibitor UV pentru protecie suplimentaraLa efectuarea unei comenzi va rugam sa respectati corespondenta dintre  dioptrii si raza de curbura:
8.60mm -0.25 la -6.00DS (0.25DS pas) 8.60mm -6.50 la -10.00DS (0.50DS pas) 8.80mm +0.25 la +5.00DS (0.25DS pas) 8.80mm +5.50 la +8.00DS (0.50DS pas) 8.90mm - 0.25 la -6.00DS (0.25DS pas) 8.90mm -6.50 la -10.00DS (0.50DS pas)

Comanda lentile de contact - Biomedics 55 Evolution

Ochi Raza curbura Diametru Dioptrii Cantitate UM
stang
(OD)
cutie
drept
(OS)
cutie

1. Pentru a efectua o comanda aveti nevoie de o prescriptie/reteta valabila emisa de un specialist;
2. Folosirea unei prescriptii mai vechi de un an de zile este DAUNATOARE sanatatii si sigurantei dumneavoastra;
3. Pentru lentile de contact cosmetice este necesar sa efectuati probe la un cabinet specializat cu lentile de test pentru a determina care este culoarea potrivita/dorita de dumneavoastra.Imaginile prezentate pe site sunt informative si nu creeaza obligatii contractuale.
4. La primirea comenzii este necesar sa prezentati prescriptia medicala persoanei care efectueaza livrarea.

Detalii/Informatii despre "Lentile de contact - Biomedics - Coopervision - Biomedics 55 Evolution"

Material:      Ocufilcon D
Continutul de apa:      55%
Transmisibilitatea oxigenului dk/t:     
Aditie note:     
Marcaje orientare:     


Informatii Lentile de Contact


DAILIES AquaComfort Plus a furnizat rezultate superioaremai mult

V-ati gandit la posibilitatea de a utiliza lentile de contact atunci cand practicati un sport?


Ochelarii va pot ajuta sa vedeti clar, dar prezinta riscul de a se sparge si/sau de a se misca de la locul lor, se aburesc cu usurinta iarna, pot adauga o perceptie de privire incruntata si, inevitabil, intensifica transpiratia la nivelul fetei. V-ati gandit la posibilitatea de a utiliza lentile de contact atunci cand practicati un sport? Lentilele de contact confera vedere stabila si acuitate vizuala foarte buna indiferent de tipul activitatii sportive desfasurate (alergare, baschet, handbal, fotbal, tenis, ski etc.), eliminand aburirea ochelarilor...


mai mult

Cum imi aleg lentilele de contact cosmetice?


Daca doresti sa porti lentile de contact cosmetice, sunt multe elemente pe care trebuie sa le iei in calcul: 1) Confortul: unele lentile de contact cosmetice au culoarea imprimata pe suprafata lentilei, altele o au integrata in materialul din care sunt produse. 2) Culoarea: Producatori diferiti - culori diferite. 3) Acuitatea vizuala. In functie de fizionomia unica a ochilor tai, culoarea lentilei de contact poate acoperi o parte a pupilei, iar vederea poate deveni usor incetosata in conditii de luminozitate mai reduse.


mai mult

Lentilele de contact COLORATE


Exista trei tipuri de culori folosite pentru lentilele de contact: - tente de vizibilitate; - culori nuantatoare - culori opace. Multe din aceste lentile de contact colorate sunt disponibile atat in varianta fara dioptrie (plano) cat si in variante cu dioptrie. De asemenea, exista lentile colorate cu inlocuire zilnica sau frecventa. Tenta de vizibilitate , de obicei bleu deschis sau verde deschis, este aplicata pe lentila, doar pentru a te ajuta sa o recunosti mai usor in timpul aplicarii sau indepartarii ei. Deoarece are o nuanta foarte deschisa, culoarea ochilor tai nu va fi afectata.


mai mult