OPTILAND - Optica medicala ONLINE

Lentile de contact si solutii ORIGINALE - avizat de Ministerul Sanatatii Publice

Lentile de Contact Medicale / Lentile de contact DAILIES TOTAL 1


DAILIES TOTAL 1

Lentile de contact DAILIES TOTAL 1

Contine: 30 lentile/cutie
Pret lentile contact: 175.00 lei
Disponibilitate: Stoc
Livrare: In maxim 4 zile lucratoare de la confirmarea comenzii
Regim de purtare/frecventa de inlocuire:
lentila de unica folosinta; inlocuire zilnica

Pachet economic

Cumpara 2 (doua) cutii de lentile de contact Dailies Total 1 la pretul de: 160,00 lei /cutie
Economisesti: 30,00 Lei

Lentile de contact - Brand: Dailies -Alcon - DAILIES TOTAL 1

  DAILIES TOTAL1 este prima si unica lentila de contact cu un continut variabil de apa, premiata cu Optician Awards la categoria lentila de contact a anului 2014.
Lentilele DAILIES TOTAL1 sunt atat de confortabile, incat nici nu le simti:
TEHNOLOGIE INOVATOARE – Prima si unica lentila de contact cu un continut variabil de apa, de la 33% in interiorul lentilei, la peste 80% pe suprafata, ajungand la peste 99% la marginea lentilei. TRANSMISIBILITATE A OXIGENULUI – Cea mai mare transmisibilitate a oxigenului comparativ cu celelalte lentile zilnice existente, Dk/t = 156 @ -3,00 Dpt. LUBRIFIERE – Lubrifiere superioara care depaseste nivelul oferit de alte lentile de contact concurente. CONFORT – Confort exceptional de la aplicare si pana la sfarsitul zilei.

Comanda lentile de contact - DAILIES TOTAL 1

Ochi Raza curbura Diametru Dioptrii Cantitate UM
stang
(OD)
cutie
drept
(OS)
cutie

1. Pentru a efectua o comanda aveti nevoie de o prescriptie/reteta valabila emisa de un specialist;
2. Folosirea unei prescriptii mai vechi de un an de zile este DAUNATOARE sanatatii si sigurantei dumneavoastra;
3. Pentru lentile de contact cosmetice este necesar sa efectuati probe la un cabinet specializat cu lentile de test pentru a determina care este culoarea potrivita/dorita de dumneavoastra.Imaginile prezentate pe site sunt informative si nu creeaza obligatii contractuale.
4. La primirea comenzii este necesar sa prezentati prescriptia medicala persoanei care efectueaza livrarea.

Detalii/Informatii despre "Lentile de contact - Dailies -Alcon - DAILIES TOTAL 1 "

Material:      Delefilcon A
Continutul de apa:      33% in interiorul lentilei, la peste 80% spre suprafata
Transmisibilitatea oxigenului dk/t:      Dk/t = 156
Aditie note:     
Marcaje orientare:     


Informatii Lentile de Contact


Lentilele de contact COLORATE


Exista trei tipuri de culori folosite pentru lentilele de contact: - tente de vizibilitate; - culori nuantatoare - culori opace. Multe din aceste lentile de contact colorate sunt disponibile atat in varianta fara dioptrie (plano) cat si in variante cu dioptrie. De asemenea, exista lentile colorate cu inlocuire zilnica sau frecventa. Tenta de vizibilitate , de obicei bleu deschis sau verde deschis, este aplicata pe lentila, doar pentru a te ajuta sa o recunosti mai usor in timpul aplicarii sau indepartarii ei. Deoarece are o nuanta foarte deschisa, culoarea ochilor tai nu va fi afectata.


mai mult

DAILIES apreciaza frumusetea si recomanda naturaleteamai mult

Noul flacon revolutionar pentru solutiile multifunctionale de intretinere ReNu


Cu scopul de a imbunatati obiceiurile purtatorilor de lentile de contact si de a mentine sanatatea oculara Bausch & Lomb prezinta noul flacon revolutionar pentru solutiile multifunctionale de intretinere ReNu®. In timp ce lentilele de contact sunt considerate una dintre cele mai sigure alternative de corectie a vederii, 98% din purtatorii de lentile de contact din Europa isi pun sanatatea oculara in pericol prin nerespectarea instructiunilor de intretinere si de utilizare a lentilelor


mai mult

DAILIES AquaComfort Plus - Secretul e .. in clipit!


Cele mai multe femei nu stau pe ganduri cand e vorba sa-si hidrateze pielea sau parul, mai ales vara. Dar ochii? Stilul de viata activ tipic zilelor noastre presupune si hidratarea corespunzatoare a ochilor. Dupa ore lungi petrecute in fata calculatorului sau in birou, in masina, precum si in alte locuri cu aer conditionat, poti resimti uscaciune si chiar o anumita iritare a ochilor, mai ales daca porti lentile de contact. Datorita unei noi tehnologii CIBA Vision, este acum disponibila o lentila de contact de unica folosinta ce beneficiaza de nivel crescut de hidratare, oferind purtatorilor confort remarcabil: DAILIES AquaComfort PlusTM.


mai mult