OPTILAND - Optica medicala ONLINE

Lentile de contact si solutii ORIGINALE - avizat de Ministerul Sanatatii Publice

Accesorii/Solutii Lenile de contact / Lentile de contact Solutie Progent 5 - pentru lentile de contact rigide


Solutie Progent 5  - pentru lentile de contact rigide

Lentile de contact Solutie Progent 5 - pentru lentile de contact rigide

Contine: solutii
Pret lentile contact: 120.00 lei
Disponibilitate: Stoc
Livrare: In maxim 4 zile lucratoare de la confirmarea comenzii
Regim de purtare/frecventa de inlocuire:

Lentile de contact - Brand: PremiO - Menicon - Solutie Progent 5 - pentru lentile de contact rigide

Comanda lentile de contact - Solutie Progent 5 - pentru lentile de contact rigide

Cantitate UM
BUC

1. Pentru a efectua o comanda aveti nevoie de o prescriptie/reteta valabila emisa de un specialist;
2. Folosirea unei prescriptii mai vechi de un an de zile este DAUNATOARE sanatatii si sigurantei dumneavoastra;
3. Pentru lentile de contact cosmetice este necesar sa efectuati probe la un cabinet specializat cu lentile de test pentru a determina care este culoarea potrivita/dorita de dumneavoastra.Imaginile prezentate pe site sunt informative si nu creeaza obligatii contractuale.
4. La primirea comenzii este necesar sa prezentati prescriptia medicala persoanei care efectueaza livrarea.

Detalii/Informatii despre "Lentile de contact - PremiO - Menicon - Solutie Progent 5 - pentru lentile de contact rigide"

Indicatii:      Indeparteaza proteinele, solutie de dezinfectare indicate pentru lentilele rigide.
Contraindicatii:      - A nu se folosi pentru lentile soft. - A nu se folosi in cazul in care pacientul prezinta alergii la unul dintre componentele solutiei.
Continut:      Avertismente Nu aplicati Progent in ochi, nas sau gura. In cazul in care solutia a jung in ochi, clatiti ochii bine cu apa si adresati-va medicului oftalmolog. Este neparat nevoie sa clatiti bine lentilele cu solutie pentru curatare, dupa ce ati folosit solutia Progent pentru dezinfectare. NU LASATI LA INDEMANA COPIILOR. Precautiuni Nu tineti lentilele in solutie Progent mai mult de 30 de minute, acestea s-ar putea decolora. Acest lucru insa nu le va afecta calitatea. IMPORTANT: A NU SE INGHITI! Pentru uz saptamanal pentru portul zilnic de lentile(sau dupa indepartatrea lentilelor cu port indelungat) Nu folositi solutiile A si B separate Doze de unica folosinta. Aruncati solutia folosita si doza dupa folosire. Pastrati la temperature camerei 15˚-25˚ Celsius. Evitati contactul solutiei cu pielea si cu hainele, s-ar putea sa le decoloreze. Nu folositi solutia A si B dupa data expirarii imprimata pe flacon.
Mod de folosire:      1.Plasati lentilele dure in suportul specific de lentile dure, respectand marcajul de dreapta si stanga, pentru o curatare intensive 2.Deschideti dozele de Progent fara a atinge flacoanele si evitati contactul cu hainele 3.Umpleti suportul pentru lentilele cu solutia din Flaconul A apoi cu cea din flaconul B 4.Inchideti suportul de lentile si agitati usor pentru cateva momente. 5.Lasati lentilele in support pentru aproximativ 30 de minute. 6.Deschide-ti suportul pentru lentile, si goliti continutul de solutie. Clatiti, lentilele aflate in suport, cu solutia pentru curatare Menicare Plus. 7.Curatati apoi lentilele cu solutie Menicare Plus si apoi clatiti-le. Dupa aceasta operatiune lentilele pot fi purtate sau se pot pune la pastrat in suportul pentru lentile. 8.Clatiti suportul de lentile Progent cu solutie Menicare Plus si lasati-l la uscat.


Informatii Lentile de Contact


Lentilele de contact - ce trebuie sa stiu???


In primul rand, consultati un medic! Daca doresti sa porti lentile de contact trebuie, mai intai, sa consulti un medic oftalmolog. Trebuie sa faci acest pas chiar daca nu porti ochelari si vrei doar sa iti schimbi culoarea ochilor. Motivul? Lentilele de contact sunt dispozitive medicale individuale si trebuie adaptate de un specialist. Desi, in zilele noastre, aproape oricine poate purta lentile de contact, exista anumite exceptii. Medicul va efectua un consult preliminar pentru a determina daca poti purta lentile de contact si-ti va prescrie lentilele de contact adaptate nevoilor tale.


mai mult

DAILIES apreciaza frumusetea si recomanda naturaleteamai mult

Ochii tai pot fi cel mai spectaculos accesoriu!


Acum, ii poti pune in valoare cu cele mai noi si vibrante culori din familia FreshLook Colorblends: Sterling Gray, Brilliant Blue si Gemstone Green. Iti place culoarea naturala a ochilor tai, dar stim ca te incita ideea unor culori sau efecte intre care sa poti alege varianta asortata tinutei, machiajului si ocaziei pentru o schimbare subtila sau radicala si infatisare atragatoare. Compania CIBA Vision divizia pentru ingrijirea vederii din cadrul concernului Novartis, a creat familia de lentile de contact cosmetice FreshLook i


mai mult

Oftalmologii ne avertizeaza sa tinem cont de sfatul medicului cand cumparam lentile de contact


Oftalmologii ne avertizeaza sa tinem cont de sfatul medicului cand cumparam lentile de contact -- Mai multe cazuri de infectii grave au fost raportate in ultima luna, numai in Bucuresti Persoanele care prefera sa foloseasca lentile de contact in locul ochelarilor sunt avertizate de catre medicii oftalmologi sa fie atente de unde le cumpara si, nu in ultimul rand, cum le utilizeaza. Asta pentru ca, in ultimele saptamani, mai multe persoane care folosesc lentile de contact pentru corectarea vederii au ajuns la spital cu infectii grave.


mai mult