OPTILAND - Optica medicala ONLINE

Lentile de contact si solutii ORIGINALE - avizat de Ministerul Sanatatii Publice

Accesorii/Solutii Lenile de contact / Lentile de contact Solutie Progent 5 - pentru lentile de contact rigide


Solutie Progent 5  - pentru lentile de contact rigide

Lentile de contact Solutie Progent 5 - pentru lentile de contact rigide

Contine: solutii
Pret lentile contact: 120.00 lei
Disponibilitate: Stoc
Livrare: In maxim 4 zile lucratoare de la confirmarea comenzii
Regim de purtare/frecventa de inlocuire:

Lentile de contact - Brand: PremiO - Menicon - Solutie Progent 5 - pentru lentile de contact rigide

Comanda lentile de contact - Solutie Progent 5 - pentru lentile de contact rigide

Cantitate UM
BUC

1. Pentru a efectua o comanda aveti nevoie de o prescriptie/reteta valabila emisa de un specialist;
2. Folosirea unei prescriptii mai vechi de un an de zile este DAUNATOARE sanatatii si sigurantei dumneavoastra;
3. Pentru lentile de contact cosmetice este necesar sa efectuati probe la un cabinet specializat cu lentile de test pentru a determina care este culoarea potrivita/dorita de dumneavoastra.Imaginile prezentate pe site sunt informative si nu creeaza obligatii contractuale.
4. La primirea comenzii este necesar sa prezentati prescriptia medicala persoanei care efectueaza livrarea.

Detalii/Informatii despre "Lentile de contact - PremiO - Menicon - Solutie Progent 5 - pentru lentile de contact rigide"

Indicatii:      Indeparteaza proteinele, solutie de dezinfectare indicate pentru lentilele rigide.
Contraindicatii:      - A nu se folosi pentru lentile soft. - A nu se folosi in cazul in care pacientul prezinta alergii la unul dintre componentele solutiei.
Continut:      Avertismente Nu aplicati Progent in ochi, nas sau gura. In cazul in care solutia a jung in ochi, clatiti ochii bine cu apa si adresati-va medicului oftalmolog. Este neparat nevoie sa clatiti bine lentilele cu solutie pentru curatare, dupa ce ati folosit solutia Progent pentru dezinfectare. NU LASATI LA INDEMANA COPIILOR. Precautiuni Nu tineti lentilele in solutie Progent mai mult de 30 de minute, acestea s-ar putea decolora. Acest lucru insa nu le va afecta calitatea. IMPORTANT: A NU SE INGHITI! Pentru uz saptamanal pentru portul zilnic de lentile(sau dupa indepartatrea lentilelor cu port indelungat) Nu folositi solutiile A si B separate Doze de unica folosinta. Aruncati solutia folosita si doza dupa folosire. Pastrati la temperature camerei 15˚-25˚ Celsius. Evitati contactul solutiei cu pielea si cu hainele, s-ar putea sa le decoloreze. Nu folositi solutia A si B dupa data expirarii imprimata pe flacon.
Mod de folosire:      1.Plasati lentilele dure in suportul specific de lentile dure, respectand marcajul de dreapta si stanga, pentru o curatare intensive 2.Deschideti dozele de Progent fara a atinge flacoanele si evitati contactul cu hainele 3.Umpleti suportul pentru lentilele cu solutia din Flaconul A apoi cu cea din flaconul B 4.Inchideti suportul de lentile si agitati usor pentru cateva momente. 5.Lasati lentilele in support pentru aproximativ 30 de minute. 6.Deschide-ti suportul pentru lentile, si goliti continutul de solutie. Clatiti, lentilele aflate in suport, cu solutia pentru curatare Menicare Plus. 7.Curatati apoi lentilele cu solutie Menicare Plus si apoi clatiti-le. Dupa aceasta operatiune lentilele pot fi purtate sau se pot pune la pastrat in suportul pentru lentile. 8.Clatiti suportul de lentile Progent cu solutie Menicare Plus si lasati-l la uscat.


Informatii Lentile de Contact


Lentilecontact.ro - Campania Nationala continua ...mai mult

Motive de a cumpara de la LENTILECONTACT ROMANIAmai mult

100.000 de cutii de lentile de contact, retrase de pe piata europeana si asiatica


O filiala a grupului farmaceutic american Johnson and Johnson (J&J) a retras luni din vanzare 100.000 de cutii de lentile de contact fabricate in Irlanda si distribuite in Asia si Europa, relateaza AFP. Johnson and Johnson Vision Care, filiala a J&J, a retras mai multe loturi de lentile de unica folosinta, marca "1 Day Acuvue TruEye", distribuite in Japonia si mai multe tari din Asia si Europa, potrivit unui comunicat. Nu este afectata de aceasta decizie piata americana, unde lentilele din aceasta marca sunt fabricate cu o compozitie diferita.


mai mult

Aveti astigmatism?


Ce este astigmatismul? Astigmatismul este un viciu de refractie, cauzat īn general de forma neregulata a corneei, de anomalii de densitate ale acesteia sau ale cristalinului. Astigmatismul poate aparea singur sau īn combinatie cu miopia sau hipermetropia. Prescriptia de lentile de contact pentru o persoana cu astigmatism este formata din trei parti, de exemplu: -2,75D / -1,25D / 180° Prima parte indica corectia principala, sferica (miopie), iar partile doi si trei arata valoarea cilindrului necesar corectiei astigmatismului si localizarea acestuia pe ax.


mai mult