OPTILAND - Optica medicala ONLINE

Lentile de contact si solutii ORIGINALE - avizat de Ministerul Sanatatii Publice

Accesorii/Solutii Lenile de contact / Lentile de contact ReNu MultiPlus Lubricating & Rewetting


ReNu MultiPlus Lubricating & Rewetting

Lentile de contact ReNu MultiPlus Lubricating & Rewetting

Contine: 8 ml
Pret lentile contact: 20.00 lei
Disponibilitate: Stoc
Livrare: In maxim 4 zile lucratoare de la confirmarea comenzii
Regim de purtare/frecventa de inlocuire:
ReNu MultiPlus lubricating & Rewetting sunt indicate pentru lubrifierea si umectarea lentilelor de contact moi pe parcursul purtarii lor.. Pot fi folosite atat pentru lentilele zilnice cat si pentru cele cu purtare extinsa.

Lentile de contact - Brand: ReNu - ReNu MultiPlus Lubricating & Rewetting

Comanda lentile de contact - ReNu MultiPlus Lubricating & Rewetting

Cantitate UM
flacon

1. Pentru a efectua o comanda aveti nevoie de o prescriptie/reteta valabila emisa de un specialist;
2. Folosirea unei prescriptii mai vechi de un an de zile este DAUNATOARE sanatatii si sigurantei dumneavoastra;
3. Pentru lentile de contact cosmetice este necesar sa efectuati probe la un cabinet specializat cu lentile de test pentru a determina care este culoarea potrivita/dorita de dumneavoastra.Imaginile prezentate pe site sunt informative si nu creeaza obligatii contractuale.
4. La primirea comenzii este necesar sa prezentati prescriptia medicala persoanei care efectueaza livrarea.

Detalii/Informatii despre "Lentile de contact - ReNu - ReNu MultiPlus Lubricating & Rewetting "

Indicatii:      ACTIUNE: ReNu MultiPlus lubricating & Rewetting sunt indicate a fi folosite pentru lubrifierea si umectarea lentilelor de contact moi, fie ele zilnice sau pentru purtare extinsa. Daca lentilele sunt cu purtare extinsa, picaturile pot fi folosite si pentru umezirea lentilelor dupa somn. INDICATII (Utilizare): ReNu MultiPlus lubricating & Rewetting sunt indicate pentru lubrifierea si umectarea lentilelor de contact moi pe parcursul purtarii lor.. Pot fi folosite atat pentru lentilele zilnice cat si pentru cele cu purtare extinsa.
Contraindicatii:      AVERTIZARI: Pentru a evita contaminarea solutiei sau a lentilelor de contact nu atingeti gura flaconului de nicio suprafata si infiletati capacul corect dupa fiecare utilizare. Nu transferati continutul flaconului in nicun alt recipient. Pastrati solutia la temperatura camerei. Folositi picaturile pana la data indicata pe cutie si pe flacon. REACTII ADVERSE: Pot aparea urmatoarele probleme: intepaturi in ochi, arsura sau mancarime (iritatie), discomfort fata de momentul in care ati pus lentila la ochi, senzatia de corp stain in ochi, lacrimare a ochiului, secretii neobisnuite ale ochiului, roseata ochiului, scaderea acuitatii vizuale, vedere in ceata, curcubeu sau halouri in jurul obiectelor, sensibilitate la lumina (fotofobie) sau ochi uscat.
Continut:      COMPOZITIE: ReNu MultiPlus lubricating & Rewetting este o solutie sterila, izotonica care contine povidone, acid boric, clorura de potasiu,borat de sodiu si clorura de sodiu; conservata cu edetate disodium 0,1 % si acid sorbic 0,1%.
Mod de folosire:      INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE: In timpul purtarii lentilelor, puneti doua, trei picaturi in ochi, peste lentila, ori de care ori este nevoie, apoi clipiti de mai multe ori. Daca tot nu simtiti lentila confortabil pe ochi, adaugati inca o picatura. In cazul in care discomfortul persista, indepartati imediat lentila de pe ochi si contactati un medic specialist.


Informatii Lentile de Contact


AIR OPTIX AQUA MULTIFOCAL - INOVATIA ANULUI


Air Optix Aqua Multifocal lentila de contact pentru corectia prezbiopiei din familia Air Optix (CIBA Vision), a fost desemnata Inovatia Anului de catre opticienii din Franta. Titlul a fost acordat de catre "Inform'Optique magazine". La fiecare 2 ani, revista premiaza cele mai inovative companii, pe baza voturile opticienilor din Franta.


mai mult

Un stat european nu poate interzice vanzarea lentilelor de contact prin Internetmai mult

Air Optix for Astigmatism are acum gama completa de parametrii!mai mult

Noul flacon revolutionar pentru solutiile multifunctionale de intretinere ReNu


Cu scopul de a imbunatati obiceiurile purtatorilor de lentile de contact si de a mentine sanatatea oculara Bausch & Lomb prezinta noul flacon revolutionar pentru solutiile multifunctionale de intretinere ReNuŽ. In timp ce lentilele de contact sunt considerate una dintre cele mai sigure alternative de corectie a vederii, 98% din purtatorii de lentile de contact din Europa isi pun sanatatea oculara in pericol prin nerespectarea instructiunilor de intretinere si de utilizare a lentilelor


mai mult