OPTILAND - Optica medicala ONLINE

Lentile de contact si solutii ORIGINALE - avizat de Ministerul Sanatatii Publice

Accesorii/Solutii Lenile de contact / Lentile de contact ReNu MultiPlus Lubricating & Rewetting


ReNu MultiPlus Lubricating & Rewetting

Lentile de contact ReNu MultiPlus Lubricating & Rewetting

Contine: 8 ml
Pret lentile contact: 20.00 lei
Disponibilitate: Stoc
Livrare: In maxim 4 zile lucratoare de la confirmarea comenzii
Regim de purtare/frecventa de inlocuire:
ReNu MultiPlus lubricating & Rewetting sunt indicate pentru lubrifierea si umectarea lentilelor de contact moi pe parcursul purtarii lor.. Pot fi folosite atat pentru lentilele zilnice cat si pentru cele cu purtare extinsa.

Lentile de contact - Brand: ReNu - ReNu MultiPlus Lubricating & Rewetting

Comanda lentile de contact - ReNu MultiPlus Lubricating & Rewetting

Cantitate UM
flacon

1. Pentru a efectua o comanda aveti nevoie de o prescriptie/reteta valabila emisa de un specialist;
2. Folosirea unei prescriptii mai vechi de un an de zile este DAUNATOARE sanatatii si sigurantei dumneavoastra;
3. Pentru lentile de contact cosmetice este necesar sa efectuati probe la un cabinet specializat cu lentile de test pentru a determina care este culoarea potrivita/dorita de dumneavoastra.Imaginile prezentate pe site sunt informative si nu creeaza obligatii contractuale.
4. La primirea comenzii este necesar sa prezentati prescriptia medicala persoanei care efectueaza livrarea.

Detalii/Informatii despre "Lentile de contact - ReNu - ReNu MultiPlus Lubricating & Rewetting "

Indicatii:      ACTIUNE: ReNu MultiPlus lubricating & Rewetting sunt indicate a fi folosite pentru lubrifierea si umectarea lentilelor de contact moi, fie ele zilnice sau pentru purtare extinsa. Daca lentilele sunt cu purtare extinsa, picaturile pot fi folosite si pentru umezirea lentilelor dupa somn. INDICATII (Utilizare): ReNu MultiPlus lubricating & Rewetting sunt indicate pentru lubrifierea si umectarea lentilelor de contact moi pe parcursul purtarii lor.. Pot fi folosite atat pentru lentilele zilnice cat si pentru cele cu purtare extinsa.
Contraindicatii:      AVERTIZARI: Pentru a evita contaminarea solutiei sau a lentilelor de contact nu atingeti gura flaconului de nicio suprafata si infiletati capacul corect dupa fiecare utilizare. Nu transferati continutul flaconului in nicun alt recipient. Pastrati solutia la temperatura camerei. Folositi picaturile pana la data indicata pe cutie si pe flacon. REACTII ADVERSE: Pot aparea urmatoarele probleme: intepaturi in ochi, arsura sau mancarime (iritatie), discomfort fata de momentul in care ati pus lentila la ochi, senzatia de corp stain in ochi, lacrimare a ochiului, secretii neobisnuite ale ochiului, roseata ochiului, scaderea acuitatii vizuale, vedere in ceata, curcubeu sau halouri in jurul obiectelor, sensibilitate la lumina (fotofobie) sau ochi uscat.
Continut:      COMPOZITIE: ReNu MultiPlus lubricating & Rewetting este o solutie sterila, izotonica care contine povidone, acid boric, clorura de potasiu,borat de sodiu si clorura de sodiu; conservata cu edetate disodium 0,1 % si acid sorbic 0,1%.
Mod de folosire:      INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE: In timpul purtarii lentilelor, puneti doua, trei picaturi in ochi, peste lentila, ori de care ori este nevoie, apoi clipiti de mai multe ori. Daca tot nu simtiti lentila confortabil pe ochi, adaugati inca o picatura. In cazul in care discomfortul persista, indepartati imediat lentila de pe ochi si contactati un medic specialist.


Informatii Lentile de Contact


Aveti astigmatism?


Ce este astigmatismul? Astigmatismul este un viciu de refractie, cauzat în general de forma neregulata a corneei, de anomalii de densitate ale acesteia sau ale cristalinului. Astigmatismul poate aparea singur sau în combinatie cu miopia sau hipermetropia. Prescriptia de lentile de contact pentru o persoana cu astigmatism este formata din trei parti, de exemplu: -2,75D / -1,25D / 180° Prima parte indica corectia principala, sferica (miopie), iar partile doi si trei arata valoarea cilindrului necesar corectiei astigmatismului si localizarea acestuia pe ax.


mai mult

Cele mai sănătoase şi comode lentile de contact - lentilele de contact de unică folosinţă


Desi lentilele de contact moi de unica folosinta nu au început sa fie folosite decât la sfârsitul anilor ’90, au existat dintotdeauna încercari ale cercetatorilor de a crea lentila de contact cea mai confortabila, cea mai comoda, cea mai igienica s?i cea mai sanatoasa din punct de vedere ocular. Prescriptorii de astazi au la îndemâna o gama variata de lentile de contact moi de unica folosinta deoarece nu s-a descoperit înca acel material biologic universal pentru fabricarea lentilelor. Varietatea de parametri, design, tehnologii satisface majoritatea nevoilor purtatorilor, fiecare individ având nevoie de o prescriptie personalizata, care sa acopere atât nevoia sa de corectie cât si cerintele sale legate de anatomia oculara, stilul de viata si conditiile de munca.


mai mult

Ai grija de ochii tai!


Campanie Nationala lansata de Lentile Contact Romania LentileContact ROmania a lansat, la nivel national, campania “Ai grija de ochii tai! ” prin care ne-am propus sa va sprijinim, cu toate metodele ce ne stau la dispozitie, pe dumneavoastra si toti purtatorii de lentile de contact in demersul de a va pastra sanatatea oculara si de a va imbunatati obiceiurile de port si utilizare a lentilelor de contact si accesoriilor.


mai mult

AIR OPTIX AQUA MULTIFOCAL: vedere clara la toate distantele pentru prezbiopie


Prezbiopia reprezinta o deficienta de vedere determinata de scaderea flexibilitatii cristalinului, afecteaza vederea la toate distantele si se manifesta, la majoritatea persoanelor, in jurul varstei de 40 de ani. Este o schimbare naturala care se petrece odata cu inaintarea in varsta si devine mai evidenta in timp, indiferent daca se apeleaza sau nu la ochelari sau lentile de contact. Niciun exercitiu ocular si nici modificarile in privinta alimentatiei nu vor face reversibile aceste modificari fiziologice la nivelul cristalinului.


mai mult