OPTILAND - Optica medicala ONLINE

Lentile de contact si solutii ORIGINALE - avizat de Ministerul Sanatatii Publice

Accesorii/Solutii Lenile de contact / Lentile de contact ReNu MultiPlus Multi-Purpose 360 ml


ReNu MultiPlus  Multi-Purpose 360 ml

Lentile de contact ReNu MultiPlus Multi-Purpose 360 ml

Contine: 360 ml Pret lentile contact: 52.00 lei
Disponibilitate: Stoc
Livrare: In maxim 4 zile lucratoare de la confirmarea comenzii
Regim de purtare/frecventa de inlocuire:

Lentile de contact - Brand: ReNu - ReNu MultiPlus Multi-Purpose 360 ml

Solutia pentru intretinerea lentilelor de contact  ReNu MultiPlus  este un brand de incredere si de renume mondial, cu o istorie plina de succes. Aceasta solutie este folosita pentru hidratarea, curatarea, clatirea, dezinfectarea si pastrarea lentilelor de contact moi. ReNu omoara microbii in doar 4 ore – si ajuta stfel la mentinerea confortului lentilelor si pastrarea sanatatii ohilor tai.
Solutia pentru intretinerea lentilelor de contact  ReNu MultiPlus contine Hydranate®, un ingredient special care indeparteaza depunerile de proteine. Poti astfel sa cureti, sa clatesti, sa dezinfectezi si sa indepartezi proteinele si sa pastrezi lentilele cu un singur tip de Solutia pentru intretinerea lentilelor de contact - ReNu MultiPlus.

Deoarece ochii tai sunt atat de importanti, nu fa experimente cu orice solutie pentru intretinerea lentilelor de contact. Diversele solutii pentru intretinerea lentilelor de contact pot sa nu fie compatibile intre ele si nu toate solutiile sunt sigure pentru lentilele tale. Intotdeauna respecta instructiunile corecte privind intretinerea si purtarea lentilelor de contact si mergi regulat la un specialist oftalmolog. Intreaba specialistul daca ai nelamuriri in ceea ce priveste intretinerea lentilelor tale de contact.

Comanda lentile de contact - ReNu MultiPlus Multi-Purpose 360 ml

Cantitate UM
flacon

1. Pentru a efectua o comanda aveti nevoie de o prescriptie/reteta valabila emisa de un specialist;
2. Folosirea unei prescriptii mai vechi de un an de zile este DAUNATOARE sanatatii si sigurantei dumneavoastra;
3. Pentru lentile de contact cosmetice este necesar sa efectuati probe la un cabinet specializat cu lentile de test pentru a determina care este culoarea potrivita/dorita de dumneavoastra.Imaginile prezentate pe site sunt informative si nu creeaza obligatii contractuale.
4. La primirea comenzii este necesar sa prezentati prescriptia medicala persoanei care efectueaza livrarea.

Detalii/Informatii despre "Lentile de contact - ReNu - ReNu MultiPlus Multi-Purpose 360 ml"

Indicatii:      - Solutia pentru intretinerea lentilelor de contact ReNu MultiPlus indeparteaza proteinele in timpul curatarii si dezinfectarii zilnice - In conditiile utilizarii zilnice se elimina necesitatea curatarii cu produse enzimatice - Solutia pentru intretinerea lentilelor de contact ReNu MultiPlus nu contine Thiomersal sau acid sorbic - Solutia pentru intretinerea lentilelor de contact ReNu MultiPlus se va utiliza ca si solutie de curatare zilnica - Solutia pentru intretinerea lentilelor de contact ReNu MultiPlus se va utiliza pentru clatire dupa curatare - Se va utiliza ca agent de dezinfectare dupa curatare si clatire - Pentru pastrarea lentilelor moi in timpul si dupa dezinfectare - Solutia pentru intretinerea lentilelor de contact ReNu MultiPlus se poate utiliza pentru clatire inainte de aplicarea lentilelor pe ochi
Contraindicatii:      - Solutia pentru intretinerea lentilelor de contact ReNu MultiPlus se recomanda a fi utilizata numai pentru intretinerea lentilelor de contact moi (hidrofile) - Nu utilizati solutia pentru intretinerea lentilelor de contact ReNu MultiPlus daca pacientul este alergic la oricare dintre componente
Continut:      Solutia pentru intretinerea lentilelor de contact ReNu MultiPlus. Solutie sterila izotona: - Hidranat (hidroxialkilfosfonat) - Acid boric - EDTA - Poloxamina - Natriu borat - Clorura de sodiu - Dymed (poliaminopropil biguanida) 0.0001%
Mod de folosire:      Solutia pentru intretinerea lentilelor de contact ReNu MultiPlus Multi-Purpose curata, dezinfecteaza si indeparteaza depunerile de proteine, lipide si alte impuritati. Aceasta se foloseste astfel: - se clateste fiecare fata a lentilei timp de minim 5 secunde, apoi lentilele se lasa in solutie minim 4 ore.


Informatii Lentile de Contact


Ai grija de ochii tai!


Campanie Nationala lansata de Lentile Contact Romania LentileContact ROmania a lansat, la nivel national, campania “Ai grija de ochii tai! ” prin care ne-am propus sa va sprijinim, cu toate metodele ce ne stau la dispozitie, pe dumneavoastra si toti purtatorii de lentile de contact in demersul de a va pastra sanatatea oculara si de a va imbunatati obiceiurile de port si utilizare a lentilelor de contact si accesoriilor.


mai mult

Biotrue - prima solutie bio pentru lentile de contact acum si ONLINEmai mult

V-ati gandit la posibilitatea de a utiliza lentile de contact atunci cand practicati un sport?


Ochelarii va pot ajuta sa vedeti clar, dar prezinta riscul de a se sparge si/sau de a se misca de la locul lor, se aburesc cu usurinta iarna, pot adauga o perceptie de privire incruntata si, inevitabil, intensifica transpiratia la nivelul fetei. V-ati gandit la posibilitatea de a utiliza lentile de contact atunci cand practicati un sport? Lentilele de contact confera vedere stabila si acuitate vizuala foarte buna indiferent de tipul activitatii sportive desfasurate (alergare, baschet, handbal, fotbal, tenis, ski etc.), eliminand aburirea ochelarilor...


mai mult

Alcon si CIBA VISION – impreuna un singur brandmai mult