OPTILAND - Optica medicala ONLINE

Lentile de contact si solutii ORIGINALE - avizat de Ministerul Sanatatii Publice

Accesorii/Solutii Lenile de contact / Lentile de contact ReNu MultiPlus Multi-Purpose 360 ml


ReNu MultiPlus  Multi-Purpose 360 ml

Lentile de contact ReNu MultiPlus Multi-Purpose 360 ml

Contine: 360 ml Pret lentile contact: 52.00 lei
Disponibilitate: Stoc
Livrare: In maxim 4 zile lucratoare de la confirmarea comenzii
Regim de purtare/frecventa de inlocuire:

Lentile de contact - Brand: ReNu - ReNu MultiPlus Multi-Purpose 360 ml

Solutia pentru intretinerea lentilelor de contact  ReNu MultiPlus  este un brand de incredere si de renume mondial, cu o istorie plina de succes. Aceasta solutie este folosita pentru hidratarea, curatarea, clatirea, dezinfectarea si pastrarea lentilelor de contact moi. ReNu omoara microbii in doar 4 ore – si ajuta stfel la mentinerea confortului lentilelor si pastrarea sanatatii ohilor tai.
Solutia pentru intretinerea lentilelor de contact  ReNu MultiPlus contine Hydranate®, un ingredient special care indeparteaza depunerile de proteine. Poti astfel sa cureti, sa clatesti, sa dezinfectezi si sa indepartezi proteinele si sa pastrezi lentilele cu un singur tip de Solutia pentru intretinerea lentilelor de contact - ReNu MultiPlus.

Deoarece ochii tai sunt atat de importanti, nu fa experimente cu orice solutie pentru intretinerea lentilelor de contact. Diversele solutii pentru intretinerea lentilelor de contact pot sa nu fie compatibile intre ele si nu toate solutiile sunt sigure pentru lentilele tale. Intotdeauna respecta instructiunile corecte privind intretinerea si purtarea lentilelor de contact si mergi regulat la un specialist oftalmolog. Intreaba specialistul daca ai nelamuriri in ceea ce priveste intretinerea lentilelor tale de contact.

Comanda lentile de contact - ReNu MultiPlus Multi-Purpose 360 ml

Cantitate UM
flacon

1. Pentru a efectua o comanda aveti nevoie de o prescriptie/reteta valabila emisa de un specialist;
2. Folosirea unei prescriptii mai vechi de un an de zile este DAUNATOARE sanatatii si sigurantei dumneavoastra;
3. Pentru lentile de contact cosmetice este necesar sa efectuati probe la un cabinet specializat cu lentile de test pentru a determina care este culoarea potrivita/dorita de dumneavoastra.Imaginile prezentate pe site sunt informative si nu creeaza obligatii contractuale.
4. La primirea comenzii este necesar sa prezentati prescriptia medicala persoanei care efectueaza livrarea.

Detalii/Informatii despre "Lentile de contact - ReNu - ReNu MultiPlus Multi-Purpose 360 ml"

Indicatii:      - Solutia pentru intretinerea lentilelor de contact ReNu MultiPlus indeparteaza proteinele in timpul curatarii si dezinfectarii zilnice - In conditiile utilizarii zilnice se elimina necesitatea curatarii cu produse enzimatice - Solutia pentru intretinerea lentilelor de contact ReNu MultiPlus nu contine Thiomersal sau acid sorbic - Solutia pentru intretinerea lentilelor de contact ReNu MultiPlus se va utiliza ca si solutie de curatare zilnica - Solutia pentru intretinerea lentilelor de contact ReNu MultiPlus se va utiliza pentru clatire dupa curatare - Se va utiliza ca agent de dezinfectare dupa curatare si clatire - Pentru pastrarea lentilelor moi in timpul si dupa dezinfectare - Solutia pentru intretinerea lentilelor de contact ReNu MultiPlus se poate utiliza pentru clatire inainte de aplicarea lentilelor pe ochi
Contraindicatii:      - Solutia pentru intretinerea lentilelor de contact ReNu MultiPlus se recomanda a fi utilizata numai pentru intretinerea lentilelor de contact moi (hidrofile) - Nu utilizati solutia pentru intretinerea lentilelor de contact ReNu MultiPlus daca pacientul este alergic la oricare dintre componente
Continut:      Solutia pentru intretinerea lentilelor de contact ReNu MultiPlus. Solutie sterila izotona: - Hidranat (hidroxialkilfosfonat) - Acid boric - EDTA - Poloxamina - Natriu borat - Clorura de sodiu - Dymed (poliaminopropil biguanida) 0.0001%
Mod de folosire:      Solutia pentru intretinerea lentilelor de contact ReNu MultiPlus Multi-Purpose curata, dezinfecteaza si indeparteaza depunerile de proteine, lipide si alte impuritati. Aceasta se foloseste astfel: - se clateste fiecare fata a lentilei timp de minim 5 secunde, apoi lentilele se lasa in solutie minim 4 ore.


Informatii Lentile de Contact


Noul flacon revolutionar pentru solutiile multifunctionale de intretinere ReNu


Cu scopul de a imbunatati obiceiurile purtatorilor de lentile de contact si de a mentine sanatatea oculara Bausch & Lomb prezinta noul flacon revolutionar pentru solutiile multifunctionale de intretinere ReNu®. In timp ce lentilele de contact sunt considerate una dintre cele mai sigure alternative de corectie a vederii, 98% din purtatorii de lentile de contact din Europa isi pun sanatatea oculara in pericol prin nerespectarea instructiunilor de intretinere si de utilizare a lentilelor


mai mult

DAILIES - iubeste sportul si recomanda stilul de viata activmai mult

Motive de a cumpara de la LENTILECONTACT ROMANIAmai mult

AIR OPTIX AQUA MULTIFOCAL: vedere clara la toate distantele pentru prezbiopie


Prezbiopia reprezinta o deficienta de vedere determinata de scaderea flexibilitatii cristalinului, afecteaza vederea la toate distantele si se manifesta, la majoritatea persoanelor, in jurul varstei de 40 de ani. Este o schimbare naturala care se petrece odata cu inaintarea in varsta si devine mai evidenta in timp, indiferent daca se apeleaza sau nu la ochelari sau lentile de contact. Niciun exercitiu ocular si nici modificarile in privinta alimentatiei nu vor face reversibile aceste modificari fiziologice la nivelul cristalinului.


mai mult