OPTILAND - Optica medicala ONLINE

Lentile de contact si solutii ORIGINALE - avizat de Ministerul Sanatatii Publice

Lentile de Contact Medicale / Lentile de contact ZEISS Contact Day 30 air spheric


ZEISS Contact Day 30 air spheric

Lentile de contact ZEISS Contact Day 30 air spheric

Contine: 6 lentile/ cutie
Pret lentile contact: 189.00 lei
Disponibilitate: La comanda
Livrare: In maxim 4 zile lucratoare de la confirmarea comenzii
Regim de purtare/frecventa de inlocuire:
purtare zilnica, inlocuire lunara

Pachet economic

Cumpara 2 (doua) cutii de CONTACT ZEISS Contact Day 30 air spheric la pretul de 169,00 lei /cutie
Economisesti: 39,99 Lei

Lentile de contact - Brand: ZEISS - ZEISS Contact Day 30 air spheric

CALITATE GERMANA. PRODUSE IN GERMANIA  
  Ultima inovatie este noul material Hydrogel pentru care inginerii nostri s-au inspirat din natura. Acest material are proprietati foarte bune de absorbtie a apei, proprietati pe care niciun alt material nu le indeplineste. Lentilele de contact Day 30 air spheric  este balanta ideala intre oxigen si hidratare.Aceasta balanta ofera un confort la purtare incomparabil.

Avantaje pentru clienti:

Pentru purtare zilnica prelungita(> 8 ore/ zi) Nivel de oxigenare ridicat Optime pentru film lacrimal cu continut scazut de lipide si cu tendinte de depunere de proteine   ATENTIE! Stoc: Rc 8.5 si 8.8 pt -0.50 la -6.00 Comanda: Rc 8.5 si 8.8  pt -12.00 la -6.50 si +5.50 la +8.00 PENTRU  PRODUSELE  LA  COMANDA  TIMPUL DE LIVRARE ESTE DE 30 ZILE LUCRATOARE.
 

Comanda lentile de contact - ZEISS Contact Day 30 air spheric

Ochi Raza curbura Diametru Dioptrii Cantitate UM
stang
(OD)
cutie
drept
(OS)
cutie

1. Pentru a efectua o comanda aveti nevoie de o prescriptie/reteta valabila emisa de un specialist;
2. Folosirea unei prescriptii mai vechi de un an de zile este DAUNATOARE sanatatii si sigurantei dumneavoastra;
3. Pentru lentile de contact cosmetice este necesar sa efectuati probe la un cabinet specializat cu lentile de test pentru a determina care este culoarea potrivita/dorita de dumneavoastra.Imaginile prezentate pe site sunt informative si nu creeaza obligatii contractuale.
4. La primirea comenzii este necesar sa prezentati prescriptia medicala persoanei care efectueaza livrarea.

Detalii/Informatii despre "Lentile de contact - ZEISS - ZEISS Contact Day 30 air spheric"

Material:      Silicon-Hydrogel (Aerofilcon A)
Continutul de apa:      69%
Transmisibilitatea oxigenului dk/t:      76x10
Aditie note:     
Marcaje orientare:     


Informatii Lentile de Contact


DAILIES AquaComfort Plus - Secretul e .. in clipit!


Cele mai multe femei nu stau pe ganduri cand e vorba sa-si hidrateze pielea sau parul, mai ales vara. Dar ochii? Stilul de viata activ tipic zilelor noastre presupune si hidratarea corespunzatoare a ochilor. Dupa ore lungi petrecute in fata calculatorului sau in birou, in masina, precum si in alte locuri cu aer conditionat, poti resimti uscaciune si chiar o anumita iritare a ochilor, mai ales daca porti lentile de contact. Datorita unei noi tehnologii CIBA Vision, este acum disponibila o lentila de contact de unica folosinta ce beneficiaza de nivel crescut de hidratare, oferind purtatorilor confort remarcabil: DAILIES AquaComfort PlusTM.


mai mult

V-ati saturat de ochelari de citit sau bifocali?


Apropiati cartea de ochi si cuvintele vor aparea in ceata. Indepartati cartea si veti vedea cuvintele clar. Este metoda prin care se poate verifica manifestarea prezbiopiei, cuvant derivat din limba greaca unde se traduce prin "ochi batran". Oboseala ochilor sau durerile de cap in timpul unor activitati cum ar fi: cusutul, crosetatul, pictatul sunt, de asemenea, simptome frecvente. Intrucat este asociata cu imbatranirea, prezbiopia este "intampinata" cu un oftat, pentru ca devine inevitabila purtarea de ochelari de citit, bifocali sau multifocali.


mai mult

Cum imi aleg lentilele de contact cosmetice?


Daca doresti sa porti lentile de contact cosmetice, sunt multe elemente pe care trebuie sa le iei in calcul: 1) Confortul: unele lentile de contact cosmetice au culoarea imprimata pe suprafata lentilei, altele o au integrata in materialul din care sunt produse. 2) Culoarea: Producatori diferiti - culori diferite. 3) Acuitatea vizuala. In functie de fizionomia unica a ochilor tai, culoarea lentilei de contact poate acoperi o parte a pupilei, iar vederea poate deveni usor incetosata in conditii de luminozitate mai reduse.


mai mult

Solutia de intretinere preferata a lentilelor de contact: AOSeptŪ Plus


Este concluzia unui studiu realizat de catre Institute for Eye Research - actualizat in august 2008, privind gradul de colorare a corneei in functie de solutiile de intretinere utilizate pentru diferite tipuri si marci de lentile de contact. Vizand stabilirea gradului de compatibilitate dintre lentilele de contact cu solutiile multifunctionale de intretinere a acestora, studiul - cunoscut in mediul profesional sub denumirea de 'Andrasko Staining Grid' (www.staininggrid.com)*, constituie baza realizarii unui ghid complet pentru specialisti si purtatorii de lentile de contact.


mai mult