OPTILAND - Optica medicala ONLINE

Lentile de contact si solutii ORIGINALE - avizat de Ministerul Sanatatii Publice

Lentile de Contact Medicale / Lentile de contact ZEISS Contact Day 30 sferic compatic


ZEISS Contact Day 30 sferic compatic

Lentile de contact ZEISS Contact Day 30 sferic compatic

Contine: 6 lentile/ cutie
Pret lentile contact: 179.00 lei
Disponibilitate: La comanda
Livrare: In maxim 30 zile lucratoare de la confirmarea comenzii
Regim de purtare/frecventa de inlocuire:
purtare zilnica, inlocuire lunara

Pachet economic

Cumpara 2 (doua) cutii de Contact Day 30 sferic compatic la pretul de 159,00 lei /cutie
Economisesti: 40,00 Lei

Lentile de contact - Brand: ZEISS - ZEISS Contact Day 30 sferic compatic

CALITATE GERMANA. PRODUSE IN GERMANIA 
  ZEISS Contact Day 30 Compatic este o lentila de contact biocompatibila  lunara care este produsa prin procesul patentat BioLens. Combinatia dintre materialul extrem de compatibil Vitafilcon A si geometria optimizata face din Contact Day 30 compatic lentila potrivita chiar si pentru ochii sensibili si uscati.

Avantaje
Confort spontan foarte bun si confort la purtarea de lunga durata Bio-compatibilitate datorita materialului asemanator corneei Deshidratare scazuta datorita bunei retentie a apei Potrivita pentru purtare zilnica prelungita Proprietatii excelente de umectare Transmisibilitate a oxigenului excelenta datorita grosimii mici si a noului dezvoltat design al marginii Protectie UV Potrivita si pentru ochii uscati si sensibili Manevrabilitate usoara

Comanda lentile de contact - ZEISS Contact Day 30 sferic compatic

Ochi Raza curbura Diametru Dioptrii Cantitate UM
stang
(OD)
cutie
drept
(OS)
cutie

1. Pentru a efectua o comanda aveti nevoie de o prescriptie/reteta valabila emisa de un specialist;
2. Folosirea unei prescriptii mai vechi de un an de zile este DAUNATOARE sanatatii si sigurantei dumneavoastra;
3. Pentru lentile de contact cosmetice este necesar sa efectuati probe la un cabinet specializat cu lentile de test pentru a determina care este culoarea potrivita/dorita de dumneavoastra.Imaginile prezentate pe site sunt informative si nu creeaza obligatii contractuale.
4. La primirea comenzii este necesar sa prezentati prescriptia medicala persoanei care efectueaza livrarea.

Detalii/Informatii despre "Lentile de contact - ZEISS - ZEISS Contact Day 30 sferic compatic"

Material:      Vitafilcon A
Continutul de apa:      54%
Transmisibilitatea oxigenului dk/t:     
Aditie note:      Are protectie UVA Grosime la centru: 0.09 mm (-3.00 dpt) Culoare de identifivare: verde deschis
Marcaje orientare:     


Informatii Lentile de Contact


Lentilele de contact - ce trebuie sa stiu???


In primul rand, consultati un medic! Daca doresti sa porti lentile de contact trebuie, mai intai, sa consulti un medic oftalmolog. Trebuie sa faci acest pas chiar daca nu porti ochelari si vrei doar sa iti schimbi culoarea ochilor. Motivul? Lentilele de contact sunt dispozitive medicale individuale si trebuie adaptate de un specialist. Desi, in zilele noastre, aproape oricine poate purta lentile de contact, exista anumite exceptii. Medicul va efectua un consult preliminar pentru a determina daca poti purta lentile de contact si-ti va prescrie lentilele de contact adaptate nevoilor tale.


mai mult

AIR OPTIX AQUA MULTIFOCAL - INOVATIA ANULUI


Air Optix Aqua Multifocal lentila de contact pentru corectia prezbiopiei din familia Air Optix (CIBA Vision), a fost desemnata Inovatia Anului de catre opticienii din Franta. Titlul a fost acordat de catre "Inform'Optique magazine". La fiecare 2 ani, revista premiaza cele mai inovative companii, pe baza voturile opticienilor din Franta.


mai mult

Lentilele de contact COLORATE


Exista trei tipuri de culori folosite pentru lentilele de contact: - tente de vizibilitate; - culori nuantatoare - culori opace. Multe din aceste lentile de contact colorate sunt disponibile atat in varianta fara dioptrie (plano) cat si in variante cu dioptrie. De asemenea, exista lentile colorate cu inlocuire zilnica sau frecventa. Tenta de vizibilitate , de obicei bleu deschis sau verde deschis, este aplicata pe lentila, doar pentru a te ajuta sa o recunosti mai usor in timpul aplicarii sau indepartarii ei. Deoarece are o nuanta foarte deschisa, culoarea ochilor tai nu va fi afectata.


mai mult

Miopia - lentile de contact


Care sunt simptomele miopiei? Miopia - se caracterizeaza printr-un exces de refractie oculara din cauza caruia razele de lumina paralele venite de la infinit se intalnesc intr-un focar situat inaintea retinei. Miopul se caracterizeaza prin vedere foarte buna de aproape dar cu o vedere neclara la distanta. Ce determina miopia? Miopia se imparte in doua mari clase: 1.Benigna (“miopia scolarului”) - este descoperita in jurul varstei de 6 –7 ani, avand o evolutie lent progresiva pana in jurul varstei de 20 – 25 ani, cand devine stationara.


mai mult